Prins Constantijn, Koningin Beatrix, prinses Margriet, Mabel en prins Willem-Alexander verlaten vrijdagmiddag het ziekenhuis in Innsbruck na een bezoek aan prins Friso. © AFP
Prins Constantijn, Koningin Beatrix, prinses Margriet, Mabel en prins Willem-Alexander verlaten vrijdagmiddag het ziekenhuis in Innsbruck na een bezoek aan prins Friso. © AFP © UNKNOWN

Koninklijke familie verlaat het ziekenhuis

Koningin Beatrix, prinses Mabel, prins Willem-Alexander, prins Constantijn en prinses Margriet hebben vrijdagmiddag in het ziekenhuis van Innsbruck een bezoek gebracht aan prins Friso.

Ze waren bijna anderhalf uur bij Friso, die na het ski-ongeval van een week geleden buiten bewustzijn verkeert. Diep bedroefd verlieten ze de universiteitskliniek van het Landeskrankenhaus. Ze hielden elkaars armen vast en ondersteunden elkaar.

Prinses Margriet arriveerde wat later en was een klein halfuur bij Friso. Ze is ook naar Oostenrijk gekomen om haar zus koningin Beatrix en de andere familieleden te ondersteunen.

De Oranjes keerden na het bezoek met de auto terug naar Lech, waar de Koninklijke familie momenteel verblijft. Prinses Máxima en prinses Laurentien waren niet meegekomen op ziekenbezoek. Zij bleven in Lech achter bij de kinderen.