Slechtste hotel ter wereld wordt hit onder toeristen
© UNKNOWN

Slechtste hotel ter wereld wordt hit onder toeristen

Het hotel Hans Brinker in Amsterdam moet het als slechtste hotel ter wereld logischerwijs niet hebben van de uitstekende reviews op ratingwebsites. Maar het management van deze bijzondere logeerplek laat de moed niet zakken, integendeel. Het hotel speelt zijn negatieve kanten uit als troeven in een opvallend ludieke campagne en dat heeft zijn doel niet gemist. Backpackers vechten er nu om een plaatsje, aldus de Daily Mail.

Hilarische slogans zoals 'Nu met bedden op elke kamer', 'We zijn een kei in het verliezen van jouw bagage', 'Eigenlijk kan het niet meer erger maar we doen gewoon ons best' en 'hier gebruik je gordijnen om je af te drogen' hebben de populariteit van het Hans Brinker hotel de hoogte ingejaagd.

Gasten betalen zo'n 20 euro per nacht voor een minimum aan comfort. Toch zijn ze nog aangenaam verrast als ze aankomen. Volgens manager Tijmen Receveur hebben bezoekers zich op het ergste voorbereid en zijn ze na het inchecken meestal blij vast te stellen dat het niet zo erg is als ze verwacht hadden.