Kantoortuin Concerten

Direct kijken

Alle afleveringen

23:26

Indian Askin

De Nederlandse rockband Indian Askin bewees al op de Nederlandse podia over een oorspronkelijk geluid te beschikken. Ze klonken net zo goed tussen onze kamerplanten en redactieburelen. Bekijk hier het optreden terug.

27:25

Erik Bosgraaf

Erik Bosgraaf, een van de beste blokfluitisten ter wereld, maakt samen met livegeluidskunstenaar Jorrit Tamminga muziek dat je eigenlijk niet in een hokje kunt stoppen. Of eigenlijk is het helemaal niet klassiek. Het is namelijk nog nooit eerder gemaakt. Sterker nog: op het moment zelf weten ze niet eens wat ze gaan maken.

29:31

Kantoortuin Concerten: Jungle By Night

Het swingende collectief Jungle By Night kwam langs in onze kantoortuin voor een concert tussen het koffiezetapparaat en de printer. Kijk en luister mee! ...

30:44

Kantoortuin Concerten: Togo All Stars

Ze komen uit Lomé, de hoofdstad van Togo: de Togo All Stars. De band speelde in de zomer van 2018 op heel wat festivals en bezochten op een bloedhete zomermiddag ook de Volkskrant-redactie waar ze hun funky voodoomuziek, gemixt met highlife en afrobeat, lieten horen.

22:40

Kantoortuin Concerten: Courtney Marie Andrews

Country-fenomeen Courtney Marie Andrews wordt vaak vergeleken met grootheden als Emmylou Harris en Dolly Parton - en dat terwijl ze pas 27 jaar oud is. Ze bracht een bezoek aan de Volkskrant en betoverde de redactie met een paar nummers van haar nieuwe album May Your Kindness Remain.

27:36

Kantoortuinconcerten: Nordmann

De band Nordmann werd al getipt voor Lowlands en North Sea Jazz, maar kwam eerst naar de redactievloer van de Volkskrant. Tussen de bureaus en de pantry speelden zij een paar nummers. Kijk mee!

26:26

Kantoortuin Concerten: Yentl en De Boer

Yentl en de Boer, het muzikale absurdistische cabaretduo, was te gast bij de Volkskrant. In 2013 wonnen ze de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en voor het lied Ik heb een man gekend ontvingen ze de Annie M.G. Schmidtprijs 2014 voor het beste theaterlied.

33:06

Kantoortuin Concerten: Zwart Licht

Rapformatie Zwart Licht kan leunen op één van de beste live reputaties in de Nederlandse hiphopscene. En goed nieuws: die reputatie maakten ze op onze redactievloer helemaal waar.

24:11

Kantoortuin Concerten: Portugal. The Man

Portugal. The Man speelde een intieme livesessie bij de Volkskrant. De rockband uit Alaska maakt al sinds 2006 muziek, maar brak in 2017 echt door met hun wereldhit Feel It Still. Voor dat laatste nummer won de band ook een Grammy.

33:24

Kantoortuin Concerten: New Cool Collective

New Cool Collective was op de redactievloer van de Volkskrant. Tussen de bureaus en de pantry, speelden zij live een paar nummers van hun nieuwe album Electric Monkey Sessions 2. Kijk mee!

32:57

Kantoortuin Concerten: Spinvis

Spinvis, live op de redactievloer van de Volkskrant. Tussen de bureaus en de pantry speelt hij een paar nummers van zijn nieuwe album.

25:07

Kantoortuin Concerten: Rico & Sticks

Catchy zonder dat het z’n rauwheid verliest: Rico & Sticks en Kubus laten van zich horen.

Meer video's

Gerelateerde series