Verraden door 22 pakken

8 augustus 2018

Wat moest Trumps voormalige campagneleider Paul Manafort met deze pakken? Ze dragen deed hij niet.

Alle afleveringen

02:09

Aarsman Collectie: Van vlees en bloed

De gezichtsuitdrukkingen van robot Sophia komen zo dicht bij die van de mens dat het griezelig wordt. Haar constructeurs hebben geprobeerd daar iets aan te doen.
02:13

Aarsman Collectie: Sulawesi

Na de aardbeving op Sulawesi is er een groot tekort aan brandstof. Maar fotodetective Hans Aarsman vraagt zich vooral af wat die man met die slang doet. Hij toch niet die containers aan het vullen met benzine uit een slang? En waar is eigenlijk iedereen gebleven?
02:15

Aarsman Collectie: Behoorlijk stom voor een jurist

Brett Kavanaugh, de van aanranding beschuldigde opperrechter in spe, heeft vier maanden uit zijn persoonlijke kalender uit 1982 ter beschikking gesteld aan de Senaatscommissie. Beelddetective Hans Aarsman analyseerde de kalender en concludeert: behoorlijk stom voor een jurist om dit vrij te geven.
02:15

Doorgestoken kaart

Paraguayaanse drugsbaron wordt thuis gearresteerd, maar met de bewijsgaring gaat van alles mis.
02:00

Waar is iedereen?

Bij de 17e herdenkingen van de aanslag op de Twin Towers, New York, zoekt een vrouw troost bij een boom. Ze is helemaal alleen. Waar is iedereen?
02:10

Aarsman collectie: wat er zo mooi is aan fotografie

De nieuwe Amerikaanse ambassadeur in Polen is rijk geworden met cosmetica, en dat is goed aan haar gezicht af te lezen. Met haar benen valt ze alleen door de mand, ziet fotodetective Hans Aarsman. En wat staat dat paard eigenlijk op dat schilderij te doen?
01:56

Aarsman Collectie: Tweemaal Ontkenning

Verlaten fietsen, een gevallen mobieltje, een koffiedrinkend stel. Hans Aarsman ontleedt een foto van de terreurdaad op Amsterdam CS en wijst ons op zaken die vluchtige kijker ontgaan. Want zeg nou zelf: hoe lekker kan cappuccinoschuim zijn?
02:04

Verraden door 22 pakken

Wat moest Trumps voormalige campagneleider Paul Manafort met deze pakken? Ze dragen deed hij niet.
02:07

Alleen in het geval van een kinderziekte, hoogheid

Jaren te laat en miljarden te duur, maar Groot-Brittannië heeft nu toch echt zijn eerste vier F-35’s. Eindelijk. Alleen moeten ze er wel lekbakken onder zetten. Waarom eigenlijk? Van een spiksplinternieuw gevechtsvliegtuig verwacht je toch dat hij zonder lekkages wordt afgeleverd?

Vergelijkbare shows