Ook een cabrio kan veilig zijn

13 juni 2018

In 1963 reed zijn broer John achterin een open Lincoln door Dalles. Sluipschutter Harvey Oswald schoot hem van ver dood. Toch liet ook Bobby Kennedy zich in cabrio’s rondrijden, toen hij zich zes jaar later kandidaat stelde.

Alle afleveringen

02:07

Een missie scheelt

Deze kamer verraadt meer over de persoon in beeld dan je zo op het eerste oog zou vermoeden. Wat doet dat zakje lavendel daar? En die zwart-witfoto in de hoek, wat zien we daarop precies?
02:10

Aarsman Collectie: Iedereen zit er wel eens naast

Een truck op een parkeerplaats in Mexico, helemaal vol met Mexicanen. We kijken naar de migrantenstroom die Amerika gaat overspoelen, althans als we Trump moeten geloven. Maar is dat wel zo? De cijfers zeggen iets anders.
02:10

Samen onder de bomen

Een bomenlaantje, een omhelzing, een gestolen kus: we zijn getuige van een intiem samenzijn. Of toch niet? Want wat doet die bewaker daar? En waar komt dat meisje met die vlechten opeens vandaan?
02:17

En na afloop pizza

De aardappeleters van Van Gogh waren misschien arm, maar aten wel aan tafel en op stoelen. Waarom zitten deze pizza-eters op grond, terwijl er ook een grote bank in de kamer staat? Hans Aarsman analyseerde de foto en ontdekte nog meer over het tafereel.
02:09

Aarsman Collectie: Van vlees en bloed

De gezichtsuitdrukkingen van robot Sophia komen zo dicht bij die van de mens dat het griezelig wordt. Haar constructeurs hebben geprobeerd daar iets aan te doen.
02:13

Aarsman Collectie: Sulawesi

Na de aardbeving op Sulawesi is er een groot tekort aan brandstof. Maar fotodetective Hans Aarsman vraagt zich vooral af wat die man met die slang doet. Hij toch niet die containers aan het vullen met benzine uit een slang? En waar is eigenlijk iedereen gebleven?
02:15

Aarsman Collectie: Behoorlijk stom voor een jurist

Brett Kavanaugh, de van aanranding beschuldigde opperrechter in spe, heeft vier maanden uit zijn persoonlijke kalender uit 1982 ter beschikking gesteld aan de Senaatscommissie. Beelddetective Hans Aarsman analyseerde de kalender en concludeert: behoorlijk stom voor een jurist om dit vrij te geven.
02:15

Doorgestoken kaart

Paraguayaanse drugsbaron wordt thuis gearresteerd, maar met de bewijsgaring gaat van alles mis.
02:00

Waar is iedereen?

Bij de 17e herdenkingen van de aanslag op de Twin Towers, New York, zoekt een vrouw troost bij een boom. Ze is helemaal alleen. Waar is iedereen?

Vergelijkbare shows