OproepInnovatienieuwsbrief

Wilt u meedenken over innovatie van onze online vertelvormen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief

De Volkskrant vraagt lezers mee te denken over het vernieuwen van onze online vertelvormen. Op deze pagina kunt u zich inschrijven.

null Beeld Sophia Twigt
Beeld Sophia Twigt

De Volkskrant experimenteert voortdurend met nieuwe vertelvormen. De redactie maakt podcasts en verrijkt verhalen met graphics, animaties, audio en video. Ook experimenteert de krant met de presentatie van onze fotografie, met het maken van dossiers en quizzen en met het ontwikkelen van nieuwe, interactieve vertelvormen om onze journalistiek te verbeteren.

De redactie zoekt lezers die hierover willen meedenken. Wilt u op de hoogte blijven van Volkskrantverhalen waarin wordt geëxperimenteerd met nieuwe vertelvormen – en hierover meedenken?

Schrijf u dan hier in

Als lid van de nieuwsbrief ontvangt u een paar keer per maand (met wisselende regelmaat en in elk geval het komend halfjaar), een e-mail waarin de redactie u verhaalvormen voorlegt en hierover gerichte feedback aan u vraagt.

Met deze oproep wil de Volkskrant in samenspraak met gebruikers innoveren. Eerder kwam zo de Open Redactie tot stand, een platform waarop de redactie lezers structureel vraagt mee te denken over verhalen en invalshoeken.

Een overzicht van experimentele verhaalvormen vindt u nu al op onze uitgelichtsectie.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden