null

nieuwsbrief

De Volkskrant Podcasts: schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Beeld Sophia twigt

Wat zijn de beste journalistieke podcasts van het moment? En met welke nieuwe podcasts is de Volkskrant op dit moment bezig? Lees het in onze nieuwsbrief.

Redactie

Elke vrijdag verschijnt onze podcastnieuwsbrief. Daar zetten we dan meteen de allernieuwste aflevering van onze politieke podcast Kamer van Klok in. Maar ook andere mooie uitzendingen van die week komen aan bod.

- In de interviewpodcast Met Groenteman in de kast voert Gijs Groenteman steeds een uur lang een mooi gesprek met bijzondere mensen.

- De redactie Wetenschap van De Volkskrant bespreekt ook bijna wekelijks de nieuwste inzichten op het gebied van gezondheid, klimaatveranderingen en sterrenkunde in Ondertussen in de kosmos.

- In de podcast Minder werken, bespreken redacteuren de invloed van werk op ons leven. Over thuiswerken, minder werken, eerder stoppen en of de balans tussen werk en thuis wel snor zit.

- Ook Volkskrant Magazine laat zich niet onbetuigd op podcastgebied. Interviewer Corine Koole komt om de week met de mooiste verhalen die lezers aanbrengen op het gebied van liefde en seks in de podcast De liefde van nu.

- En met enige regelmaat brengt de Volkskrant ook diepgravende journalistieke podcasts uit. Deze maand hebben we de serie Een soort God uitgebracht over een manipulatieve sekteleider.

- Tenslotte tippen we wekelijkse podcasts van andere media die de moeite waard zijn, want daar zijn er ook heel veel van.

U kunt zich hier inschrijven voor deze fijne audio update van de Volkskrant.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden