Mijn voordelen
op een rijtje

Topics! Extra service gratis bij uw abonnement. 

Een Volkskrantabonnement biedt veel voordeel!
Hieronder vindt u alles overzichtelijk op een rij.


Toegang tot digitale producten

Lees de Volkskrant waar u ook ter wereld bent. Met uw abonnement heeft u onbeperkt toegang tot alle digitale producten van de Volkskrant, waaronder de digitale krant op pc/mac, tablet en smartphone. Van maandag tot en met zaterdag staat de digitale krant vanaf 6 uur ’s morgens voor u klaar. Zo beschikt u via onze website en apps 24 uur per dag over het laatste nieuws, achtergronden en alle extra's op het beeldscherm van uw keuze.

Topics

Topics, vanaf nu bij uw abonnement!

U krijgt met Topics niet alleen toegang tot alle artikelen uit uw eigen krant, maar ook tot alle verhalen uit Trouw, Het Parool, AD en een groot aantal andere regionale kranten. Via Topics kunt u eenvoudig alles lezen over mensen of onderwerpen die u interesseren. Stel zelf lijsten samen over bijvoorbeeld uw favoriete acteurs, sporters, over de regio waar u bent opgegroeid, maar niet meer woont, over politiek, cultuur of eten en drinken. Volg wat andere kranten over deze onderwerpen schrijven of laat u verrassen door de aanbevelingen van de Topics-redactie. Meer informatie?

Ga naar Topics.nl

Toegang tot service-omgeving

Als u ingelogd bent, kunt u op onze servicepagina www.volkskrant.nl/service  24 uur per dag zelf uw gegevens wijzigen. U kunt bijvoorbeeld uw vakantie doorgeven, een bezorgmelding doorgeven of uw betalingen inzien.

Inclusief: speciaal voor u

Volkskrant Inclusief is een programma voor trouwe lezers en abonnees van de Volkskrant. Beleef bijzondere evenementen, krijg interessante kortingen en maak kans op mooie prijzen. Maandelijks zijn er nieuwe acties in het programma te vinden die de Volkskrant speciaal voor u heeft geselecteerd. Ga naar volkskrant.nl/inclusief.

Webwinkel

Waar u ook bent, u kunt altijd via de Volkskrant webwinkel online shoppen. Via webwinkel.volkskrant.nl kunt u kiezen uit diverse producten die aansluiten bij de beleving van onze lezers.

 

Veelgestelde vragen

In de Webwinkel vindt u boeken, films, series, wijnen, muziek en tickets die helemaal zijn afgestemd op u als abonnee van de Volkskrant. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op flinke abonneekorting. Verder hebben we ook Volkskrant Inclusief.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

De automatische incasso vindt niet plaats op een vast moment. Nadat alle kranten, volgens het vooraf afgesproken aantal leveringen bezorgd zijn, vindt er een nieuwe afschrijving van het verschuldigde abonnementsgeld plaats.

Heeft u nog vragen? De Klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-17.00 uur bereikbaar via het telefoonnummer 088 – 0561 561.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

De Volkskrant is onderdeel van de Persgroep. De advertentiemogelijkheden in de media van de Persgroep combineren de sterke eigenschappen en het specifieke bereik van onze merken met de communicatiedoelstellingen van adverteerders. Met een portfolio van meer dan 140 merken en vele producten heeft de Persgroep alles in huis om een boodschap succesvol over te brengen. Wij bieden crossmediale oplossingen met bereik over heel Nederland tot aan een specifieke postcode.

Ga naar persgroep.nl/adverteren voor meer informatie.

Uw krant past zich helemaal aan bij uw vakantieplannen. Zo kunt u uw krant laten doorsturen naar uw vakantieadres of het adres van vrienden of familie. U kunt ook de bezorging van uw krant gewoon een tijdje stopzetten. Zelf kunt u uiteraard altijd en overal de Volkskrant digitaal blijven lezen. Dit is allemaal mogelijk met de Volkskrant vakantieservice.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.