Over de Volkskrant

De Volkskrant, onderdeel van DPG Media, gaat over op een nieuw abonnementensysteem. U krijgt hierdoor een nieuw abonnementsnummer en uw betalingen worden door het DPG rekeningnummer geïncasseerd. Klik hier voor meer uitleg en de veelgestelde vragen.

 

Wij geloven dat goede journalistiek het leven van onze lezers verrijkt. Ze zien meer, begrijpen beter, worden emphatischer, participeren makkelijker en raken geïnspireerd. We gidsen onze lezers door de oceaan van informatie. We informeren. analyseren en inspireren en verrijken zo hun blik op de wereld.

De Volkskrant - Vergoot uw wereld

 

De Volkskrant op papier

Naast het nieuws brengen wij u elke dag V, met verhalen over kunst, media, eten, film, leven, mode, theater en televisie. In het weekend is er extra veel om van te genieten. Elke zaterdag bengen we verdieping en opinie in Zaterdag, het katern Boeken en wetenschap en natuurlijk Volkskrant Magazine, vol inspiratie, persoonlijke verhalen, fotografie, columns en reportages.

 

De Volkskrant digitaal

U kunt de Volkskrant op verschillende manieren digitaal lezen. Natuurlijk is er volkskrant.nl en download in elk geval onze app op uw smartphone en tablet, zodat u de Volkskrant altijd en overal bij de hand heeft. U kunt zich ook inschrijven voor (een van) onze nieuwsbrieven.

Lees hier meer over onze digitale producten.

Over ons geschiedenis informatie Volkskrant