de Volkskrant
Digitaal

Vakantieplannen? Maak gebruik van de vakantieservice
Zo voorkomt u een overvolle brievenbus bij thuiskomst.

De Volkskrant kunt u op verschillende manieren digitaal lezen, zodat u het nieuws altijd bij de hand heeft, waar u ook bent.

Lees de Volkskrant digitaal met uw profiel

U kunt na het aanvragen van uw abonnement direct een account aanmaken en gebruik maken van de digitale producten van de Volkskrant. We sturen u een e-mail met uw inloggegevens. Let op! Wellicht ontvangt u deze mail per abuis in uw ongewenste e-mailmap.

Heeft u al eerder een Volkskrant profiel aangemaakt of een profiel bij een van de andere kranten van de Persgroep Dagbladen? Of heeft u een andere vraag over registreren en inloggen? Ga dan naar onze veelgestelde vragen, hier staat omschreven wat u kunt doen.

Als u bent ingelogd met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord kunt u de digitale krant lezen via krant.volkskrant.nl of download de Krant-app.

U kunt De Volkskrant digitaal Lezen via:

registreren Aanmelden inloggen Inlog inlogen digitale digitale krant profiel accoutn account acount app apps itunes android nieuwsbrief nieuwsbrieven topics archief apple

Volkskrant.nl

Altijd urgent en actueel

U scrollt handig van sectie naar sectie en bladert eenvoudig door het laatste nieuws van de dag en de beste achtergrondartikelen. Via menuknoppen vindt u de meest recente en best gelezen stukken makkelijk terug.

Mobiele app

De app voor uw smartphone - urgent, actueel en verdiepend

U scrollt handig van sectie naar sectie en bladert eenvoudig door het laatste nieuws van de dag en de beste achtergrondartikelen. Via menuknoppen vindt u de meest recente en best gelezen stukken makkelijk terug. Indien u wilt houden notificaties u op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen.

Beschikbaar voor smartphones met iOS 10.0 en hoger of Android 5.0 en hoger.

 

 

Tablet app

Dagelijks de nieuws Editie op uw tablet

Op uw tablet heeft u met de Volkskrant editie de beste lees-, kijk- en luisterervaring. Met nieuws en achtergrondverhalen, mooie fotografie, video's waar je wijzer van wordt, overzichtelijke graphics en podcasts die dieper graven.

Met de Volkskrant Podcast kunt u interessante artikelen ook als audiobestand beluisteren. Zo kunt u met uw Volkskrantabonnement bijvoorbeeld in de trein of op de fiets naar het nieuws luisteren.

U kunt de Volkskrant editie ook automatisch laten downloaden zodat u direct kunt beginnen met lezen, zelfs als u later geen internetverbinding meer heeft. Indien gewenst kunt u hier de Volkskrant ook lezen in de vertrouwde opmaak van de papieren krant.

Beschikbaar voor tablets met iOS 10.0 en hoger of Android 5.0 en hoger

 

De digitale krant

De digitale versie van uw papieren krant

Op uw PC, tablet of smartphone kunt u de digitale versie van de papieren krant lezen. Via Volkskrant.nl vindt u rechts bovenaan de digitale krant.

U kunt ook gebruik maken van de Volkskrant digitale krant app via Google Play of iTunes. Deze app voor mobiel en tablet geeft abonnees direct toegang tot de digitale versie van de papieren krant. U kunt de artikelen delen en bewaren, en eenmaal gedownload is de krant ook offline te lezen. U kunt in het archief terugbladeren in alle kranten vanaf april 2017. Beschikbaar voor smartphones en tablets met iOS 8.0 en hoger of Android 4.1 of hoger.

 

Topics

Stel uw eigen krant samen

U krijgt met Topics niet alleen toegang tot alle artikelen uit uw eigen krant, maar ook tot

alle verhalen uit Het Parool, Trouw, AD en een groot aantal andere, ook regionale kranten. Via Topics kunt u eenvoudig alles lezen over mensen of onderwerpen die u interesseren. Stel zelf lijsten samen over bijvoorbeeld uw favoriete acteurs, sporters, over de regio waar u bent opgegroeid, maar niet meer woont, over politiek, cultuur of eten en drinken. Volg wat andere kranten over deze onderwerpen schrijven of laat u verrassen door de aanbevelingen van de Topics-redactie.
 

Ga naar Topics.nl

Volkskrant Nieuwsbrieven

Blijf dagelijks op de hoogte via e-mail

De Volkskrant heeft verschillende gratis nieuwsbrieven. U heeft de mogelijkheid om u aan te melden voor de Ochtend, Lunch of Avond nieuwsbrief, Politiek, Wetenschap, Boeken, Breaking news, Digitale versie van de papieren krant, Volkskrant Inclusief en Aanbiedingen van de Volkskrant Webwinkel. U kunt zich op ieder gewenst moment ook weer afmelden voor de nieuwsbrief. De ochtend – en lunchoverzichten sturen we ook via Whatsapp. U kunt zich op ieder gewenst moment ook weer afmelden voor de nieuwsbrief en whatsapp.

Schrijf u nu in

Heeft u vragen over digitaal lezen?

Stel uw vraag via Chat

U wordt gemiddeld binnen 2 minuten geholpen.
 

Veelgestelde vragen

Het is afhankelijk van uw abonnementsvorm wat u wel of niet digitaal kunt lezen. Ook bieden wij enkel abonnementen aan met een Nederlands rekeningnummer. Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Met een Compleet-, Zaterdag Plus-, Langweekend- en Digitaal abonnement heeft u, waar dan ook ter wereld, toegang tot alle digitale producten van de Volkskrant.

Met een Digitaal Basisabonnement kunt u onbeperkt artikelen lezen op de website volkskrant.nl en in de ‘de Volkskrant’ smartphone app. Daarnaast heeft u toegang tot de Volkskrant Editie voor tablets. Het geeft u geen toegang tot Topics of de digitale replica van de krant. Wilt u uw abonnement uitbreiden? Ga dan naar https://www.krant.nl/editie/vk/bestellen/.

Met een Zaterdag Paper Only-abonnement heeft u geen toegang tot onze digitale producten.

Zonder abonnement kunt u elke 30 dagen een beperkt aantal artikelen gratis lezen. Op dit moment zijn dat er 7, maar dit aantal kan in de toekomst wijzigen. In de digitale editie voor tablets kunt u zonder abonnement geen artikelen lezen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Om alles te kunnen lezen, heeft u een abonneenummer nodig om te koppelen aan uw Profiel. Is dat nog niet het geval? Klik dan hier voor meer informatie.

De website

Altijd urgent en actueel. U scrollt handig van sectie naar sectie en bladert eenvoudig door het laatste nieuws van de dag en de beste achtergrondartikelen. Via menuknoppen vindt u de meest recente en best gelezen stukken makkelijk terug.

1.     Surf naar www.volkskrant.nl en klik rechtsboven op ‘Service’ en vervolgens op ‘Inloggen’.
2.     Vul uw e-mailadres en wachtwoord in.
3.     Klik op ‘Inloggen’. U keert automatisch terug naar de homepage.

De digitale krant op de website

Via Volkskrant.nl kunt u direct rechts bovenaan de pagina op de krantafbeelding klikken om in de digitale krant omgeving te komen. De abonnee kan in het archief terugbladeren in alle kranten vanaf april 2017. 

De digitale editie is beschikbaar vanaf 5 uur ’s ochtends.

 1. Klik op ‘Digitale krant’ direct boven het Volkskrant-logo.
 2. U krijgt de krant van vandaag te zien. Als u daar op klikt, kan het gebeuren dat er een scherm verschijnt met de vraag ‘Bent u abonnee? Meld u hier aan.’ Klik in dat geval op ‘Meld u hier aan’.
 3. De melding zal verdwijnen en de krant zal verschijnen. In sommige gevallen moet u uw inloggegevens nog éénmalig invullen voordat de krant verschijnt.

Om de digitale krant in het buitenland te kunnen downloaden, is een wifi-verbinding nodig. Bij een mobiele verbinding (3G/4G) kunnen de kosten oplopen.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Om alles te kunnen lezen, heeft u een abonneenummer nodig om te koppelen aan uw Profiel. Is dat nog niet het geval? Klik dan hier voor meer informatie.

Momenteel ondersteunen wij de besturingssystemen Android vanaf 4.3 Jelly Bean en iOS vanaf 9.0. Het hangt van het merk en model van uw toestel af hoe het downloaden van de app precies in z’n werk gaat. Hieronder vindt u de omschrijving hoe het downloaden van de apps bij de meeste toestellen werkt.

De Editie App - V

Op uw tablet heeft u met de Volkskrant editie de beste lees-, kijk- en luisterervaring. Met nieuws en achtergrondverhalen, mooie fotografie, video's waar je wijzer van wordt, overzichtelijke graphics en podcasts die dieper graven.

U kunt de Volkskrant editie ook automatisch laten downloaden zodat u direct kunt beginnen met lezen, zelfs als u later geen internetverbinding meer heeft. Indien gewenst kunt u hier de Volkskrant ook lezen in de vertrouwde opmaak van de papieren krant. Hieronder vindt u de omschrijving hoe u gebruik kunt maken van de Volkskrant-app.

Android:

 1. Ga naar de Store op uw Tablet en zoek op ‘Volkskrant’.
 2. Download de app ‘de Volkskrant-app’ en open deze.
 3. Tik op  Menu rechtsboven. 
 4. Kies ‘Inloggen’, vul het e-mailadres en wachtwoord in. Tik op ‘Inloggen’.
 5. Onderaan kunt u navigeren naar de verschillende mogelijkheden binnen de app.

iOS:

 1. Ga naar de Store op uw Smartphone Tablet en zoek op ‘Volkskrant’.
 2. Download de app ‘de Volkskrant-app’ en open deze.
 3. Tik op  Menu rechtsboven.
 4. Tik op ‘Inloggen, vul het e-mailadres en wachtwoord bij uw Profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 5. Onderaan kunt u navigeren naar de verschillende mogelijkheden binnen de app .

 

De digitale krant App – V Krant

U kunt de artikelen delen en bewaren, en eenmaal gedownload is de krant ook offline te lezen. U kunt ook in het archief terugbladeren in alle kranten vanaf april 2017. De digitale editie is beschikbaar vanaf 5 uur ’s ochtends. Om de digitale krant in het buitenland te kunnen downloaden, is een wifi-verbinding nodig. Bij een mobiele verbinding (3G/4G) kunnen de kosten oplopen. Hieronder vindt u de omschrijving hoe u gebruik kunt maken van de Volkskrant Krant-app.

Android:

 1. Ga naar de Store op uw Tablet en zoek op ‘Volkskrant’.
 2. Download de app de Volkskrant Krant’.
 3. Open de app en tik op het hamburgermenu (drie streepjes) linksboven.
 4. Tik op ‘Aanmelden’, vul het e-mailadres en wachtwoord in.
 5. Tik op ‘Inloggen’.
 6. Tik op de krant om deze te downloaden.

iOS:

 1. Ga naar de App Store op uw Tablet en zoek op ‘Volkskrant’.
 2. Download de app ‘de Volkskrant Krant’.
 3. Open de Volkskrant Krant-app.
 4. Tik op ‘Inloggen’ in de navigatiebalk onderaan.
 5. Vul het e-mailadres en wachtwoord van uw Volkskrant-profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 6. U keert automatisch ( niet automatisch) terug naar de Kiosk.
 7. Tik op de krant om deze te downloaden.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Om alles te kunnen lezen, heeft u een abonneenummer nodig om te koppelen aan uw Profiel. Is dat nog niet het geval? Klik dan hier voor meer informatie.

Momenteel ondersteunen wij de besturingssystemen Android vanaf 4.3 Jelly Bean (tablets en smartphones) en iOS vanaf 9.0 (tablets en smartphones). Het hangt van het merk en model van uw toestel af hoe het downloaden van de app precies in z’n werk gaat. Hieronder vindt u de omschrijving hoe het downloaden van de apps bij de meeste toestellen werkt.

De Volkskrant App - V

U scrollt handig van sectie naar sectie en bladert eenvoudig door het laatste nieuws van de dag en de beste achtergrondartikelen. Via menuknoppen vindt u de meest recente en best gelezen stukken makkelijk terug. Indien u wilt houden notificaties u op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen.

Het is niet mogelijk om vanuit de V-app direct naar de digitale krant-app te gaan. U dient hiervoor apart de digitale krant-app te downloaden. Hieronder vindt u de omschrijving hoe u gebruik kunt maken van de Volkskrant-app.

Android

 1. Ga naar de Store op uw Smartphone en zoek op ‘Volkskrant’.
 2. Download de app ‘de Volkskrant-app’ en open deze.
 3. Kies welke nieuws u een melding van wilt ontvangen en klik op doorgaan.
 4. Tik op ‘Meer’, rechts onderaan.
 5. Kies ‘Inloggen’, vul het e-mailadres en wachtwoord in. Tik op ‘Inloggen’.
 6. Onderaan kunt u navigeren naar de verschillende mogelijkheden binnen de app.

iOS

 1. Ga naar de Store op uw Smartphone en zoek op ‘Volkskrant’.
 2. Download de app ‘de Volkskrant-app’ en open deze.
 3. Tik op ‘Meer’ in de navigatiebalk onderaan. Selecteer ‘Inloggen’.
 4. Vul het e-mailadres en wachtwoord van uw Volkskrant-profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 5. Sluit het inlogscherm door op ‘V Start’ te tikken in de navigatiebalk onderaan.

De Volkskrant Digitale krant App – V Krant

U kunt de artikelen delen en bewaren, en eenmaal gedownload is de krant ook offline te lezen. U kunt ook in het archief terugbladeren in alle kranten vanaf april 2017.  De digitale editie is beschikbaar vanaf 5 (is dat niet 6 uur) uur ’s ochtends. Om de digitale krant in het buitenland te kunnen downloaden, is een wifi-verbinding nodig. Bij een mobiele verbinding (3G/4G) kunnen de kosten oplopen. Hieronder vindt u de omschrijving hoe u gebruik kunt maken van de Volkskrant Krant-app.

Android:

 1. Ga naar de Store op uw Smartphone en zoek op ‘Volkskrant’.
 2. Download de app ‘de Volkskrant of de Volkskrant Krant’.
 3. Open de app en tik op het hamburgermenu (drie streepjes) linksboven.
 4. Tik op ‘Aanmelden’, vul het e-mailadres en wachtwoord in.
 5. Tik op ‘Inloggen’.
 6. Tik op de krant om deze te downloaden.

iOS:

 1. Ga naar de App Store op uw smartphone en zoek op ‘Volkskrant’.
 2. Download de app ‘de Volkskrant Krant’.
 3. Open de Volkskrant Krant-app.
 4. Tik op ‘Inloggen’ in de navigatiebalk onderaan.
 5. Vul het e-mailadres en wachtwoord van uw Volkskrant-profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 6. U keert automatisch terug naar de Kiosk.
 7. Tik op de krant om deze te downloaden.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Topics is een nieuw online (nieuws)platform. Met Topics kunt u eenvoudig alles lezen over die onderwerpen die u het meest interesseren. Stel zelf uw persoonlijke playlists samen of wordt verrast door aanbevelingen van de redactie.

 • Exclusieve service voor abonnees
 • Maak persoonlijke playlists van uw favoriete onderwerpen
 • Of laat u inspireren door verrassende thema's
 • Altijd en overal beschikbaar op mobiel, tablet en laptop

Alles uit de 13 beste dagbladen.
15.000 artikelen per week, het werk van 2.000 journalisten en 13 kranten in één overzicht.

Topics is gratis voor de abonnees* van Het Laatste Nieuws, De Morgen, AD, Trouw, de Volkskrant, Het AD, PZC, Eindhovens Dagblad, De Stentor, De Gelderlander, Tubantia, Brabants Dagblad en BNDeStem.
 

* U heeft toegang met een Compleet, Weekend+, Zaterdag+ of Digitaal abonnement. U heeft geen toegang met dagpassen, losse verkoop, abonnementen die via de app-stores verkocht worden, of een zaterdagabonnement zonder digitale toegang.

Om toegang te krijgen tot Topics.nl gebruikt u dezelfde inlog als die u gebruikt voor de digitale krant van de Volkskrant. U wordt meteen herkend als abonnee en leest u gratis verder op Topics.

Bent u nog niet geregistreerd?

 1. Ga naar volkskrant.nl/registeren
 2. Maak een profiel aan met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
 3. Activeer uw profiel via de link in de e-mail die u toegezonden krijgt.

Succesvol ingelogd? Ontdek Topics!

 1. U kiest de thema’s die u interesseren en selecteert uw ‘Topics’ via de knoppen ‘Ontdek’ en/of ‘Zoek’ in het menu aan de linkerkant van uw scherm.
 2. Al uw Topics vindt u op rij onder de knop ‘Mijn topics’ in het menu aan de linkerkant van uw scherm.
 3. Het laatste nieuws van alle Topics die u volgt vindt u onder de knop ‘Mijn nieuws’ aan de in het menu aan linkerkant van uw scherm.
 4. Ontdek de ‘Must reads’ van de redactie.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.