de Volkskrant
Digitaal

Topics! Al het nieuws uit uw wereld op één plek. Ga naar Topics.nl en meld u direct aan.

Help Help mij ePaper Bereikbaarheid Bereikbaar Bellen Telefoonnummer Telefoon Ontevreden Inlog Aanmelden Aanmeld Registreer Meld aan Veelgestelde vraag Videos Instructievideo

Volkskrant.nl

Het laatste nieuws via de website

Altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws via volkskrant.nl. 24 uur per dag de Volkskrant bij de hand, updates van het laatste nieuws, uw gids langs het cultuuraanbod, deel uw favoriete artikelen,  updates en de mooiste fotografie.

De Volkskrant neemt u mee langs het rijke cultuuraanbod van Nederland en daarbuiten. Met de beste tips en de beste recensies van onder andere theater, concerten, musea en films. Maar ook alles over boeken, DVD's en muziek. Wilt u meer weten over kunst en cultuur? U vindt het in de sectie "Cultuur & Leven".

De digitale krant

De digitale versie van uw papieren krant

Op uw PC, tablet of smartphone kunt u de digitale versie van de papieren krant lezen. Via Volkskrant.nl vindt u rechts bovenaan de digitale krant of maak gebruik van de bijbehorende Volkskrant app via Google en iTunes. 

DIRECT INLOGGEN & ACTIVEREN HANDLEIDING DIGITAAL LEZEN

Heeft u vragen over digitaal lezen?

Volkskrant app

Volkskrant nieuwsapp

Met deze gratis app bent u altijd op de hoogte van al het laatste nieuws. En exclusief voor abonnees bevat deze app ook Volkskrant Plus met verdieping, achtergronden bij de actualiteiten, kunst & cultuur, opinie & debat en het aangename leven. Bent u nog geen abonnee en wilt u Volkskrant Plus gratis proberen? Registreer u dan eenmalig met slechts uw emailadres. 

Volkskrant krantapp

Deze app geeft abonnees direct toegang tot de Digitale versie van de papieren krant, niet te verwarren met Volkskrant.nl. Eenmaal gedownload is de krant ook offline te lezen en nog twee weken lang te bewaren en dus terug te lezen.  

Volkskrant Plus

De beste artikelen van de Volkskrant

Via onze nieuwe website en apps vindt u uiteraard nog steeds het laatste nieuws. Nieuw zijn de Volkskrant Plus artikelen met verdieping, achtergronden bij de actualiteiten, kunst & cultuur, opinie & debat en het aangename leven. Zo heeft u de volledige Volkskrant altijd bij de hand.

Elke maand mag iedereen een aantal Volkskrant Plus artikelen lezen. Raakt u de maandelijkse limiet, dan vragen we u om in te loggen met uw Volkskrant-profiel of Facebook. Zo’n profiel is gratis en geeft u toegang tot meer Volkskrant Plus artikelen. Abonnees van de Volkskrant kunnen vanzelfsprekend onbeperkt de Volkskrant Plus verhalen lezen.

 
DIRECT INLOGGEN & ACTIVEREN

Topics

Stel uw eigen krant samen

U krijgt met Topics niet alleen toegang tot alle artikelen uit uw eigen krant, maar ook tot alle verhalen uit Het Parool, Trouw, AD en een groot aantal andere, ook regionale kranten. Via Topics kunt u eenvoudig alles lezen over mensen of onderwerpen die u interesseren. Stel zelf lijsten samen over bijvoorbeeld uw favoriete acteurs, sporters, over de regio waar u bent opgegroeid, maar niet meer woont, over politiek, cultuur of eten en drinken. Volg wat andere kranten over deze onderwerpen schrijven of laat u verrassen door de aanbevelingen van de Topics-redactie.
 

GA NAAR TOPICS.NL

Volkskrant Nieuwsbrieven

Blijf dagelijks op de hoogte via e-mail

De Volkskrant heeft verschillende gratis nieuwsbrieven. U heeft de mogelijkheid om u aan te melden voor de Ochtend, Lunch of Avond nieuwsbrief, Politiek, Wetenschap, Boeken, Breaking news, Digitale versie van de papieren krant, Volkskrant Inclusief en Aanbiedingen van de Volkskrant Webwinkel. U kunt zich op ieder gewenst moment ook weer afmelden voor de nieuwsbrief. De ochtend – en lunchoverzichten sturen we ook via Whatsapp. U kunt zich op ieder gewenst moment ook weer afmelden voor de nieuwsbrief en whatsapp.

SCHRIJF U NU IN

Veelgestelde vragen

Heeft u onlangs een nieuw abonnement afgesloten dan hebben wij voor u al uw abonneenummer gekoppeld aan uw profiel. Bij het afsluiten van een abonnement ontvangt u binnen 48 uur een activatiemail. Door op de activatielink in de mail te klikken kunt u direct gebruik maken van alle online producten en diensten. Heeft u geen mail ontvangen? Controleer dan eerst of de mail niet per ongeluk in uw spambox/ongewenste items terecht is gekomen.

Heeft u een geruimere tijd een abonnement en wilt u voor het eerst gebruik maken van onze digitale producten? Dan is het mogelijk dat u eerst nog uw abonneenummer moet koppelen aan uw Profiel.

Uw abonneenummer is een 8-cijferige code. U vindt uw abonneenummer in de welkomstbrief die u bij aanvang van uw abonnement ontving en/of op uw bankafschrift bij betaling via automatische incasso.

Als uw abonneenummer reeds gekoppeld is aan uw Persgroep-profiel, vindt u uw abonneenummer ook terug in uw Persgroep-profiel. Als volgt:

 1. Ga naar www.volkskrant.nl.
 2. Klik rechtsboven op ‘Inloggen’ en log in met uw e-mailadres en wachtwoord.
 3. Klik op uw naam rechtsboven op de homepage.
 4. Klik onder uw naam op ‘Account’. Als uw abonneenummer als is gekoppeld aan uw profiel, vindt u hier uw abonnee nummer onder tabblad ‘Abonnement’.
 5. Als uw abonneenummer nog niet gekoppeld is, doet u dat in dit scherm door te klikken op ‘Koppel abonnement’. Vul uw abonneenummer en postcode in.
 6. Klik op de knop ‘Abonnement koppelen’.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Topics is een nieuw online (nieuws)platform. Met Topics kunt u eenvoudig alles lezen over die onderwerpen die u het meest interesseren. Stel zelf uw persoonlijke playlists samen of wordt verrast door aanbevelingen van de redactie.

 • Exclusieve service voor abonnees
 • Maak persoonlijke playlists van uw favoriete onderwerpen
 • Of laat u inspireren door verrassende thema's
 • Altijd en overal beschikbaar op mobiel, tablet en laptop

Alles uit de 13 beste dagbladen.
15.000 artikelen per week, het werk van 2.000 journalisten en 13 kranten in één overzicht.

Topics is gratis voor de abonnees* van Het Laatste Nieuws, De Morgen, AD, Trouw, de Volkskrant, Het AD, PZC, Eindhovens Dagblad, De Stentor, De Gelderlander, Tubantia, Brabants Dagblad en BNDeStem.
 

* U heeft toegang met een Compleet, Weekend+, Zaterdag+ of Digitaal abonnement. U heeft geen toegang met dagpassen, losse verkoop, abonnementen die via de app-stores verkocht worden, of een zaterdagabonnement zonder digitale toegang.

Om toegang te krijgen tot Topics.nl gebruikt u dezelfde inlog als die u gebruikt voor de digitale krant van de Volkskrant. U wordt meteen herkend als abonnee en leest u gratis verder op Topics.

Bent u nog niet geregistreerd?

 1. Ga naar volkskrant.nl/registeren
 2. Maak een profiel aan met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
 3. Activeer uw profiel via de link in de e-mail die u toegezonden krijgt.

Succesvol ingelogd? Ontdek Topics!

 1. U kiest de thema’s die u interesseren en selecteert uw ‘Topics’ via de knoppen ‘Ontdek’ en/of ‘Zoek’ in het menu aan de linkerkant van uw scherm.
 2. Al uw Topics vindt u op rij onder de knop ‘Mijn topics’ in het menu aan de linkerkant van uw scherm.
 3. Het laatste nieuws van alle Topics die u volgt vindt u onder de knop ‘Mijn nieuws’ aan de in het menu aan linkerkant van uw scherm.
 4. Ontdek de ‘Must reads’ van de redactie.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 1. Ga naar www.volkskrant.nl
 2. Klik rechtsboven op ‘Inloggen’ en vul het e-mailadres en wachtwoord bij uw Persgroep-profiel in.
 3. Klik op de knop ‘Inloggen’, u gaat automatisch terug naar de homepage.
 4. Klik op ‘Digitale krant’ direct boven het Volkskrant-logo.
 5. U krijgt de krant van vandaag te zien. Als u daar op klikt, kan het gebeuren dat er een scherm verschijnt met de vraag ‘Bent u abonnee? Meld u hier aan.’ Klik in dat geval op ‘Meld u hier aan’.
 6. De melding zal verdwijnen en de krant zal verschijnen. In sommige gevallen moet u uw inloggegevens nog éénmalig invullen voordat de krant verschijnt.
 7. Wij bieden alleen digitale abonnementen met een Nederlands rekeningnummer.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Om de krant te kunnen lezen op uw tablet en/of smartphone moet de Volkskrant digitale krant-app op uw toestel geïnstalleerd worden. Als volgt:

iPhone/iPad:

 1. Open de App-Store.
 2. Zoek op ‘Volkskrant’. Er is een Volkskrant-app voor de website en een app voor de digitale krant. De app voor de krant heet ‘Volkskrant digitale krant’.
 3. Download de Volkskrant digitale krant-app door te tikken op ‘Download’.

Android:

 1. Open de Google Play Store.
 2. Zoek op ‘Volkskrant’. Er is een app voor de website en een app voor de digitale krant. Bij de app voor de digitale krant staat in kleine lettertjes ‘Krant’ onder de V in het app-icoon.
 3. Tik op ‘Installeren’.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Het hangt van het merk en model van uw toestel af hoe dit precies in z’n werk gaat. Op de meeste Android-toestellen gaat het als volgt:

 1. Open de app ‘de Volkskrant’.
 2. Tik op de drie onder elkaar geplaatste streepjes linksboven om het Instellingenmenu te openen.
 3. Tik op ‘Aanmelden’.
 4. Vul het e-mailadres en wachtwoord bij uw Persgroep-profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 5. Tik op de krant om deze te downloaden.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 1. Ga naar www.volkskrant.nl.
 2. Klik rechtsboven op ‘Inloggen’.
 3. Selecteer in het inlogscherm het tabblad ‘Registreren’.
 4. Vul uw e-mailadres in en tweemaal hetzelfde wachtwoord.
 5. Accepteer de voorwaarden en het privacybeleid.
 6. Klik op ‘Registreren’.
 7. Activeer uw profiel via de link in de e-mail die u toegezonden krijgt.

U heeft al eerder een Persgroep-profiel aangemaakt

 1. U kunt met uw e-mailadres inloggen via volkskrant.nl/inloggen. Weet u uw wachtwoord niet meer? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via volkskrant.nl/wachtwoordvergeten.
 2. Let op: de link die u via email ontvangt in uw inbox dient binnen een uur geactiveerd te worden. U kunt direct zelf een nieuw wachtwoord instellen en bevestigen.
 3. Nadat u bent ingelogd, kunt u direct de digitale krant lezen en heeft u toegang tot Topics.nl en diverse servicediensten via www.volkskrant.nl/service.

Wij hebben geen e-mailadres van u ontvangen

U kunt zelf eenmalig een profiel aanmaken via volkskrant.nl/registeren door uw e-mailadres en een wachtwoord in te vullen. U ontvangt een email om uw profiel te activeren door te klikken op een link in deze email. U kunt daarna inloggen via volkskrant.nl/inloggen. Voordat u digitaal kunt gaan lezen, dient u uw abonnement eenmalig te koppelen via ‘abonnement’ bij uw profiel. Dit doet u met uw abonneenummer. Deze heeft u ontvangen bij uw welkomstbrief en wordt ook bij iedere afschrijving vermeld. Na deze actie kunt u de digitale krant lezen via krant.volkskrant.nl en gebruikmaken van onze online servicediensten. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 1. Open de Volkskrant digitale krant-app.
 2. Tik op ‘Inloggen’ in de navigatiebalk onderaan.
 3. Tik op ‘Inloggen als abonnee’.
 4. Vul het e-mailadres en wachtwoord bij uw Persgroep-profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 5. Sluit het inlogscherm door op ‘Kiosk’ te tikken in de navigatiebalk onderaan.
 6. Tik op de krant om deze te downloaden.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.