de Volkskrant
Digitaal

Als waardering voor u als abonnee! Het Krantenweekgeschenk op 16 september bij uw krant. Niet ontvangen? Onze excuses. Vraag deze alsnog aan, klik hier.

Help Help mij ePaper Bereikbaarheid Bereikbaar Bellen Telefoonnummer Telefoon Ontevreden Inlog Aanmelden Aanmeld Registreer Meld aan Veelgestelde vraag Videos Instructievideo

Volkskrant.nl

Het laatste nieuws via de website

Altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws via volkskrant.nl. 24 uur per dag de Volkskrant bij de hand, updates van het laatste nieuws, uw gids langs het cultuuraanbod, deel uw favoriete artikelen,  updates en de mooiste fotografie.

De Volkskrant neemt u mee langs het rijke cultuuraanbod van Nederland en daarbuiten. Met de beste tips en de beste recensies van onder andere theater, concerten, musea en films. Maar ook alles over boeken, DVD's en muziek. Wilt u meer weten over kunst en cultuur? U vindt het in de sectie "Cultuur & Leven".

De digitale krant

De digitale versie van uw papieren krant

Op uw PC, tablet of smartphone kunt u de digitale versie van de papieren krant lezen. Via Volkskrant.nl vindt u rechts bovenaan de digitale krant of maak gebruik van de bijbehorende Volkskrant app via Google en iTunes. 10 dagen lang is uw krant digitaal te lezen, daarna kunt u de artikelen zoeken via de zoekfunctie

DIRECT INLOGGEN & ACTIVEREN HANDLEIDING DIGITAAL LEZEN

Volkskrant app

Volkskrant nieuwsapp

Met deze gratis app bent u altijd op de hoogte van al het laatste nieuws. En exclusief voor abonnees bevat deze app ook Volkskrant Plus met verdieping, achtergronden bij de actualiteiten, kunst & cultuur, opinie & debat en het aangename leven. Bent u nog geen abonnee en wilt u Volkskrant Plus gratis proberen? Registreer u dan eenmalig met slechts uw emailadres. 

Volkskrant krantapp

Deze app geeft abonnees direct toegang tot de Digitale versie van de papieren krant, niet te verwarren met Volkskrant.nl. Eenmaal gedownload is de krant ook offline te lezen en nog twee weken lang te bewaren en dus terug te lezen. 

 

Volkskrant Plus

De beste artikelen van de Volkskrant

Via onze nieuwe website en apps vindt u uiteraard nog steeds het laatste nieuws. Nieuw zijn de Volkskrant Plus artikelen met verdieping, achtergronden bij de actualiteiten, kunst & cultuur, opinie & debat en het aangename leven. Zo heeft u de volledige Volkskrant altijd bij de hand.

Elke maand mag iedereen een aantal Volkskrant Plus artikelen lezen. Raakt u de maandelijkse limiet, dan vragen we u om in te loggen met uw Volkskrant-profiel of Facebook. Zo’n profiel is gratis en geeft u toegang tot meer Volkskrant Plus artikelen. Abonnees van de Volkskrant kunnen vanzelfsprekend onbeperkt de Volkskrant Plus verhalen lezen.

 
DIRECT INLOGGEN & ACTIVEREN

Topics

Stel uw eigen krant samen

U krijgt met Topics niet alleen toegang tot alle artikelen uit uw eigen krant, maar ook tot alle verhalen uit Het Parool, Trouw, AD en een groot aantal andere, ook regionale kranten. Via Topics kunt u eenvoudig alles lezen over mensen of onderwerpen die u interesseren. Stel zelf lijsten samen over bijvoorbeeld uw favoriete acteurs, sporters, over de regio waar u bent opgegroeid, maar niet meer woont, over politiek, cultuur of eten en drinken. Volg wat andere kranten over deze onderwerpen schrijven of laat u verrassen door de aanbevelingen van de Topics-redactie.
 

GA NAAR TOPICS.NL

Volkskrant Nieuwsbrieven

Blijf dagelijks op de hoogte via e-mail

De Volkskrant heeft verschillende gratis nieuwsbrieven. U heeft de mogelijkheid om u aan te melden voor de Ochtend, Lunch of Avond nieuwsbrief, Politiek, Wetenschap, Boeken, Breaking news, Digitale versie van de papieren krant, Volkskrant Inclusief en Aanbiedingen van de Volkskrant Webwinkel. U kunt zich op ieder gewenst moment ook weer afmelden voor de nieuwsbrief. De ochtend – en lunchoverzichten sturen we ook via Whatsapp. U kunt zich op ieder gewenst moment ook weer afmelden voor de nieuwsbrief en whatsapp.

SCHRIJF U NU IN