Column

Zoenen met een beugel

Nog even door over zoenen: wat moeten we met een beugel? Doe ook met dit nadeel uw voordeel.

Beeld thinkstock

Kunt u zoenen met een beugel, en is dat sexy? Om met het eerste deel van de vraag te beginnen: met verreweg de meeste beugels kan prima worden gezoend.

En wie wil weten hoe sexy beugels kunnen zijn zou de verfilming van Lolita door Adrian Lyne uit 1997 moeten bekijken. Lolita, gespeeld door Dominique Swain, verleidt Humbert Humbert (Jeremy Irons) door haar beugel in zijn glas te gooien. Ik meen dat het een wijnglas is, maar het zou ook een waterglas kunnen zijn, waaruit wij leren dat het niet de volmaaktheid is die erotiseert, maar het kleine of minder kleine gebrek.

Verhul uw gebrek niet maar speel ermee, zet het in als instrument om de ander mee in te palmen. Uw gebrek is de opwinding van de ander. Het kan niet vaak genoeg worden gezegd: walging is wat aan de lust voorafgaat. En vaak ook aan de liefde.

De Seksrabbijn heeft sinds kort een beugel die hij volgens de tandarts 's nachts zou moeten dragen. Dat doet hij zelden, want hij vreest dat de tandarts een bedrieger is. De geliefde van de Seksrabbijn heeft eveneens een beugel die zij 's nachts dient te dragen.

Recentelijk probeerden zij seks te hebben met beugels in. Zoenen gaat prima. Als gezegd: de beugel, mits ingezet op de juiste manier, kan erotiserend werken. Beffen en pijpen met beugel gaat ook prima. Misschien dat je de beugel daarna even moet schoonmaken, maar het is hoe dan ook verstandig het ding regelmatig onder de kraan te houden.

Je kunt ook proberen elkaars beugel in te doen, al zou ik dat niet aan uw tandarts vertellen.

En onthoud, protheses an sich kunnen zeer erotiserend zijn. De beroemde galeriehouder en kunstverzamelaar Leo Castelli maakte zijn tientallen jaren jongere minnares aan het lachen door in een New Yorks restaurant met zijn kunstgebit te spelen. De Seksrabbijn was er diverse malen getuige van.

Huiswerk voor volgende week: zoek iemand met een beugel, bij voorkeur een meerderjarige, en vraag of u met hem of haar mag zoenen. Hang een briefje op bij de koffieautomaat: 'Wil graag in contact komen met collega's die 's nachts een beugel moeten dragen. Discretie verzekerd.'

Hebt u zelf een beugel? Doe de beugel in en zoen met een andere beugeldrager. Bespreek dit evenement daarna met elkaar.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden