'Wilders uncensored'

Afgelopen dinsdag gaf PVV-leider Geert Wilders een verklaring naar aanleiding van de aanslagen in Noorwegen. Malou van Hintum tekent op wat Wilders eigenlijk had willen zeggen.

Geert Wilders.Beeld reuters

Wat Geert Wilders eigenlijk had willen zeggen na het bloedbad in Noorwegen:

'De brute moord enkele dagen geleden op tientallen handlangers van islamitisch stemvee is een slag in het gezicht van de wereldwijde anti-islambeweging. Het manifest van de dader maakt duidelijk dat het gaat om iemand zonder enig politiek benul. Hij wil samenwerken met Al Qaida (waar hij grote bewondering voor koestert), hunkert naar het opblazen van steden, droomt van ridders die zichzelf op chirurgische wijze mutileren en wil zijn held Karadzic ontmoeten. Ook verwijst deze waanzinnige naar Nederland.

'Dat een psychopaat denkt de strijd tegen de islamisering op deze manier te kunnen voeren, is een misverstand. Binnen westerse democratieën is het niet aan individuen om de wapens op te nemen. De islamitische invasiepoging die wij elke dag opnieuw in onze buurten en op onze scholen ervaren, moet gestopt worden met woorden, wetten en maatregelen.

'Ik noem ze maar weer eens een keer: een onmiddellijke immigratiestop voor alle mensen uit islamitische landen, het sluiten van alle islamitische scholen, het afbreken van moskeeën, het verbieden van de boerka, het invoeren van een kopvoddentaks, het uitzetten van moslims en het uitdelen van knieschoten aan Marokkaanse straatterroristen. Maatregelen die individuen niet op eigen houtje mogen uitvoeren, maar die de staat moet nemen om de tsunami van islamisering te stoppen. Die strijd moeten wij voeren, zodat Nederland weer van de Nederlanders wordt.

'Hoe vreselijk het bloedbad in Noorwegen voor ons als islambestrijders ook is, wij patriotten moeten blijven vechten voor onze vrijheid. Daarom blijf ik het zeggen: ja, ik lust hoofddoekjes rauw. En ja, ik vind dat multiculturalistische elites een totale oorlog uitvechten tegen hun bevolking.

'De Noor vocht terug op een manier die anderen de PVV nu willen aanrekenen. Zo proberen ze de PVV in de hoek van de krankzinnigen te duwen, terwijl ze zelf knettergek zijn. Want het is de Partij van de Arabieren en haar aanhangers die een Europa wil zonder vrijheid, waarin Henk en Ingrid tweederangsburgers zijn en de sharia wet wordt.

'Het grootste gevaar voor het realiseren van dit Eurabië zijn dan ook linksigen als Cohen en Dibi, die proberen een politiek slaatje te slaan uit het optreden van deze waanzinnige. Zij zetten de veiligheid en vrijheid van alle Nederlanders op het spel door hordes lanterfantende moslimimmigranten binnen te laten.

'Het is tijd voor de grote schoonmaak van onze straten, en daarom moet en zal de PVV zichzelf blijven, inhoudelijk en wat betreft toon. Mijn vrijspraak laat zien dat met beide niets mis is. Ik mag zeggen wat ik zeg, en ik blijf zeggen wat ik zeg. De Noor was een waanzinnige, maar wij zijn democraten in hart en nieren. Juist daarom blijft het mijn doel om alle moslims te deporteren die maar durven te dénken over de sharia of de jihad. Laten we onze straten terugveroveren, en zorgen dat Nederland er weer gaat uitzien als Nederland!'

Malou van Hintum

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden