WieWatWaar

Minister-president Jan Peter Balkenende opent zaterdag 26 juni om 22.45 uur de uit steigerpijpen opgetrokken herbouw van het middenschip van de Dom, in aanwezigheid van het college van burgemeester en wethouders, genodigden en andere toeschouwers....

Concertpodium Tivoli is verkozen tot poppodium van het jaar door de Vereniging van Nederlandse Poppodia (VNP). De 82 leden van de vereniging roemden vooral de brede programmering en het ondernemerschap van Tivoli, dat sinds vorig jaar ook een tweede zaal, Tivoli-De Helling, exploiteert. Tivoli ontving hiervoor het IJzeren Podiumdier. GroenLinks-raadslid Abderrahman Farsi verlaat per september de Utrechtse gemeenteraad, mede omdat hij van zijn andere bezigheden in onder meer het welzijnswerk meer concrete resultaten ziet dan van het raadslidmaatschap. Ady Hoitink (1968) volgt hem op.

Burgemeester A. van Vliet van Amersfoort heeft opdracht gegeven tot sluiting van het cafmersfoort aan Zee in het Soesterkwartier voor de periode van een jaar. Bij een politie-inval werden harddrugs aangetroffen. Onder de vorige naam, caft Kikkertje, is het ook een tijd gesloten geweest vanwege overlast en overschrijding van de toegestane openingstijden.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden