Wegener

Uw verslaggevers van de bijlage Stroom (10 september) zijn erin geslaagd een beeld te schetsen van de voorzitter van de Raad van Bestuur van Wegener-Arcade, drs J.C....

College van Hoofdredacteuren van de Wegener-dagbladen. J.BarteldsJ. CampmanG. DriehuisJ. LodewijksD.W.H. v.d. MoerA. OosthoekJ. SchinkelshoekG.Selles en R.M. van Zanten.

Wij, de hoofdredacteuren van de Wegener-dagbladen, prijzen ons gelukkig met zijn stijl van leiding geven, zijn eruditie en betrokkenheid bij dagbladen in het algemeen en regionale dagbladen in het bijzonder. Wij zien zijn besluit tot overname van de VNU-dagbladen als een zeer moedige stap in dit tijdsgewricht, waarmee hij zijn houding als courantier (wederom) bevestigt. Dat staat heel ver af van de door u gepubliceerde prietpraat over vette knipogen en platte grappen.

Het is betreurenswaardig dat de Volkskrant, onder de noemer van journalistiek, een bedrijf met straks 8800 werknemers in de hoek probeert te zetten aan de hand van uitspraken van twee anonieme ex-werknemers. Als dit exemplarisch is voor de nieuwe koers van de Volkskrant, dreigt Nederland een goed landelijk dagblad te verliezen.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden