VANDAAG

MIDDAGEDITIE Hoe machtig is de Europese Commissie? Deze week hield zij een fusie tegen tussen de uitgevers Reed Elsevier en Wolters Kluwer....

2 VANDAAG Transportbedrijven ondervinden regelmatig schade door truckersstakingen of wegblokkades. Het is onmogelijk hiervoor een verzekering af te sluiten. Nederland 2, 17.29 uur.

WORTELS VAN HET KWAAD Laatste deel van deze serie over cabaret. Wat zijn de laatste trends op cabaretgebied en hoe zal deze theatervorm zich de komende jaren ontwikkelen? Nederland 2, 18.59 uur.

SUPERCUP Rechtstreeks verslag van de tweede wedstrijd om de Super Cup tussen Borussia Dortmund en Barcelona. SBS 6, 19.55 uur.

WAT IS NOU... Peter van Ingen en Frans Bromet gaan op zoek naar de betekenis van gedogen en spreken met de Amsterdamse burgemeester Patijn en coffeeshop-eigenaar Wilhelm. Nederland 3, 19.59 uur.

DE WERELD VAN BOUDEWIJN BÜCH Boudewijn Büch bezoekt het slot Sanssouci in Potsdam. Nederland 3, 20.34 uur.

DE ONVERGETELIJKE WILLY ALBERTI Eerste deel van tweeluik over de Amsterdamse zanger Willy Alberti. Met veel archiefmateriaal. Nederland 1. 21.04 uur.

TWIN PEAKS Geruchtmakend Amerikaans postmodern televisiedrama over de moord op Laura Palmer wordt opnieuw herhaald. TV 10, 21.35 uur.

YOY Reportage over twee jonge graffitischrijvers. De een is gabber en woont in Maarssenbroek, de ander woont in de Palestijnse stad Gaza. Nederland 1, 21.57 uur.

MODERN TIMES Reportage over de spanning tussen minimalistische interieurs, waarin het ontbreken van objecten status oplevert en de moderne maatschappij, waarin overdaad en chaos domineren. BBC 2, 22.00 uur.

FILMS & STERREN René Mioch besteedt aandacht aan de nieuwe Spielberg-film Amistad. Veronica, 22.00 uur.

DIE KINDER DES KORAN Documentaire over Turkse jongeren in Duitsland. Zij voelen zich daar niet welkom, maar ook in Turkije worden ze niet geaccepteerd. Duitsland 2, 22.30 uur.

KWESTIE VAN KIEZEN Nieuwe talkshow waarin Jeroen Pauw Theo van Gogh probeert te verleiden tot pittige uitspraken. RTL 5, 22.45 uur.

STALIN GEGEN HITLER Documentaire over de strijd tussen de dictators Stalin en Hitler. Duitsland 1, 23.00 uur.

VPRO LAAT Michaël Zeeman praat met Ieme van der Poel, Maarten van Rossem en Jacobine Geel over I.M. van Connie Palmen, De heilige Antonio van Arnon Grunberg, Kandy van F. Springer en J.J. Voskuils vierde deel van Het bureau. Nederland 3, 23.21 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden