VANDAAG

EEN LEVEN LANG Corinne van den Hoeven was in Amsterdam op bezoek bij de gelauwerde kinderboekenschrijver Paul Biegel (71). Radio 5, 11.00 uur....

DINGEN DIE GEBEUREN gaat onder meer over bisschop Muskens van Breda, die meent dat armen brood mogen stelen. Binnenkort praat hij hierover met minister-president Kok.

Radio 1, 14.00 uur.

5 UUR SHOW Viola Holt ontvangt de acteur Hugo Metsers, zanger Paolo Conte en huisarts Gijs van de Bruinhorst. RTL 4, 17.05 uur.

JOOST MAG HET WETEN De onlangs overleden blijspelacteur Piet Bambergen speelt plaatsvervangend waard in een afgelegen hotelletje. Hij heeft het er maar druk mee, ook al zijn er slechts twee kamers bezet. Herhaling. Nederland 2, 19.40 uur.

WHEN A WOMAN KILLS HER MAN In het eerste deel van dit 'docudrama' wordt Rachel aangeklaagd wegens moord op haar man Peter. Rachel stak hem neer, nadat Peter haar jarenlang had mishandeld. Het laatste deel wordt volgende week uitgezonden. Nederland 1, 22.50 uur.

BREEKIJZER Pieter Storms gaat in Utrecht langs bij een werkgever die de aansprakelijkheid weigert van een bedrijfsongeval, waardoor Nico Pen volledig arbeidsongeschikt raakte. SBS 6, 21.55 uur.

AAN DE RAND VAN HET BESTAAN In hutjes van hout, karton, plastic en golfplaten wonen Jocelyn Manatad en Rosalino Suico. Zij zijn de hoofdpersonen in deze documentaire over het leven in de krottenwijken van de stad Davao op de Filipijnen. Nederland1, 21.59 uur.

BAREND EN VAN DORP speculeren over de vraag wie volleybalcoach Joop Alberda gaat opvolgen. Peter Blanché wellicht? Voorts praten ze over Sport 7 met de voorzitter van het sectiebestuur betaald voetbal van de KNVB, Jos Staatsen. RTL 4, 22.00 uur.

DE NACHT Gert Berg kijkt in Nederland en Italië toe bij het maken van pornofilms. RTL 5, 23.15 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden