VANDAAG

HET GESPREK Hennie Burggraaff praat met Dick Bruna (70), van wie in museum Het Catharijneconvent in Utrecht De ark van Noach volgens Dick Bruna is te zien....

2 VANDAAG Volgens het wetenschappelijke tijdschrift The Lancet kan het effect van homeopatische middelen niet worden toegeschreven aan het placebo-effect. Voorts: Blanke Afrikaners vluchten naar Mozambique en minister Borst van VWS legt de eerste steen voor een woonzorgcomplex, waarin bejaarde homoseksuelen gaan wonen. Nederland 2, 17.29 uur.

V.I.P. Gesprek met Brian Gilbert, regisseur van de binnenkort uit te komen film Wilde over het leven van de Britse dandy/schrijver Oscar Wilde. NBC, 19.00 uur.

BAREND & WITTEMAN Paul Witteman praat met Freek de Jonge over zijn nieuwe carrière als columnist bij Het Parool. Nederland 3, 19.25 uur.

GEESTKRACHT 11 Klaas Drupsteen ontmoet Henk van Ulsen, die de rol van De Onbekende speelt in het toneelstuk De bezoeker, waarin God een bezoek brengt aan psychiater Sigmund Freud. Nederland 1, 19.29 uur.

WASKRACHT De opening van het jachtseizoen. De kruidenier om de hoek als cruiseplek voor homo's. En staatssecretaris F. de Grave (Sociale Zaken) wordt zijn hele leven al gepest. Nederland 3, 19.50 uur.

NETWERK Reportage over mensen die ten onrechte worden beschuldigd van incest. Daarna: de toekomst van de Nederlandse luchtvaart. Nederland 1, 20.26 uur.

IT'S MY LIFE Hans Kraay jr. kijkt en luistert naar Eric Gerets (Club Brugge), Frank de Boer (Ajax), John van den Brom (Vitese), John de Wolf (clubloos) en Leo Beenhakker (Vitesse). SBS 6, 20.30 uur.

SESJUN Live-concert van de 74-jarige tenorsaxofonist Illinois Jacket, die optreedt in Nick Vollebregts Jazzcafé in Laren. Radio 2, 23.04 uur.

HET LEVENSLIED Eerste aflevering van de vierde jaargang. Dit keer dominee Nico ter Linden en entertainer Paul Haenen die dertig minuten met elkaar praten over de zin van het leven en de dood. Nederland 1, 23.28 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden