VANDAAG

WIMBLEDON Rechtstreeks verslag. Nederland 2, 13.05-14.00 uur en 15.00-17.54 uur...

KLEUR BEKENNEN Martin Simek praat met COC-directeur Laurette Spoelman over het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke homo's en haar eerste liefde. Radio 5, 16.02 uur.

2 VANDAAG brengt een reportage van Els de Temmerman uit Ruanda, waar zij de terugkeer van Ruandese vluchtelingen volgde. Hebben de inwoners van Ruanda wel profijt van het VN-repatriëringsprogramma? Nederland 2, 17.58 uur.

HART VAN NEDERLAND Jongeren zijn niet of nauwelijks op de hoogte van hun rechten en plichten bij vakantiebaantjes. De FNV start daarom de campagne Check it out. SBS 6, 19.00 uur.

HET RADIOCAFÉ Met bouwmeesters in gesprek over verstopte wegen en overvolle steden. Hoe vol is Nederland? Radio 1, 20.00 uur.

REMI ZIET STERREN De Franse zanger Julien Clerc krijgt Rémi van der Elzen op bezoek in zijn appartement in Parijs. Clerc vertelt over zijn werk als zanger en muziekschrijver en zijn persoonlijk leven. Nederland 1, 20.32 uur.

VINGER AAN DE POLS Herhaling van het eerder uitgezonden portret van televisiemaker Gied Jaspars, bij wie darmkanker was geconstateerd. Hij overleed vorig jaar. Nederland 1, 22.02 uur.

SCHILDERS Reconstructie van het leven van de zeventiende-eeuwse kunstenaar Paulus Potter, die op 28-jarige leeftijd overleed. Nederland 2, 22.07 uur.

NOS SPORTJOURNAAL brengt de volleybalwedstrijd Nederland-Rusland in de finales van de World Volleybal League in Moskou. Nederland 3, 22.16 uur.

WIMBLEDON Samenvattingen van de vandaag gespeelde partijen. Nederland 2, 23.43 uur.

POSITIEF GENIETEN met Hans Dorrestijn, die dit keer Yvonne Kroonenberg ontvangt. Nederland 3, 23.45 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden