VANDAAG

TOUR DE FRANCE Rechtstreeks verslag van de vijfde etappe van Cholet naar Châteauroux. Nederland 2, 15.00 uur...

2 VANDAAG Reportage over de aardappelziekte in de Noordoostpolder en Friesland. Een groot aantal boeren dreigt daardoor in de problemen te komen. Verder aandacht voor Hongkong. Ongeveer een jaar geleden werd deze voormalige Britse kolonie aan China overgedragen. Nederland 2, 17.58 uur.

MIDAS Bioloog Midas Dekkers geeft zijn visie op het leven. Volgens Dekker is niet seks maar nieuwsgierigheid de grootste drijfveer in het leven. Nederland 3, 20.18 uur.

DOLMAN ONDER DE RIJKEN Paul Haenen gaat als Margreet Dolman op bezoek bij rijke en succesvolle Nederlanders. RTL 4, 20.30 uur.

HET ANDERE GEZICHT Hoogleraar Bart Fauser en ethica Helleen Dupuis gaan met elkaar in discussie over de ethische kanten van kunstmatige inseminatie. Nederland 1, 21.04 uur.

PANORAMA De Cola-kruistocht. Documentaire over de toenemende populariteit van frisdrank. Door wereldwijde marketingstrategieën zijn producten als Coca Cola en Pepsi uitgegroeid tot internationale symbolen. België 1, 22.10 uur.

BIS ZUM LEZTEN TROPFEN Documentairereeks over het gebruik van water. In een groeiend aantal landen dreigt in de komende eeuw een tekort te ontstaan. In de eerste aflevering een reportage over de strijd die nomaden van de Turkana-stam in Noord-Kenia voor hun watervoorziening voeren. Duitsland 2, 22.30 uur.

STERN STUNDEN Documentaire over het Duitse weekblad Stern, dat dit jaar vijftig jaar bestaat. De geschiedenis van het tijdschrift weerspiegelt de ontwikkelingen in de Duitse media sinds de Tweede Wereldoorlog. Duitsland 1, 23.15 uur.

HET RECES Sjors Fröhlich interviewt Shimon Peres. Nederland 1, 23.22 uur.

MOVIEBOX besteedt aandacht aan Denzel Washington en aan de première van City of Angels, met Meg Ryan en Nicholas Cage. SBS 6, 23.30 uur.

DANCING IN THE STREET Documentaireserie over de geschiedenis van de Rock 'n roll met aandacht voor Ray Charles, Martha Reeves en Aretha Franklin. België 2, 23.45 uur.

MATCHMAKERS Reportage over de enige huwelijksmakelaar in Ierland. BBC 2, 0.20 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden