VANDAAG

NIEUWSLIJN besteedt aandacht aan het boerenprotest in Den Haag tegen het voorgestelde mestbeleid. Wat zijn de voors en tegens van dit plan?...

ELLEN VAN DEN BOOMGAARD

OP NIEUWE TOEREN Nieuw muziekprogramma met Nederlandstalige liedjes van Nederlandse artiesten. Het programma kan worden gezien als de opvolger van Op volle toeren, met dien verstande dat het wordt gepresenteerd door zanger Albert West en niet door Chiel Montagne. Nederland 2, 19.34 uur.

MEDIALAND In de eerste aflevering aandacht voor het weer op televisie: van het allereerste weerbericht tot Veronica's weervrouw Leontien. Verder gaat de rubriek in op de rol van de tv-kijker: van publiek tot maker. In het TROS-programma De Verhuizing en in het Het Hart van Nederland (SBS 6) vervult de kijker de hoofdrol. Ned. 3, 21.09 uur.

BRANDPUNT Fractievoorzitters reageren op de uitslag van een opinie-onderzoek van Brandpunt. Duizend Nederlanders van achttien jaar en ouder gaven antwoord op de vragen: zijn ze tevreden over het paarse kabinet, hoe beoordelen zij de rol van het CD,A en wie moet Van Mierlo opvolgen als hij vertrekt? Nederland 1, 21.25 uur.

BONES OF CONTENTION Engelse documentaire van Danielle Peck en Alex Seaborne over de gevolgen van een wet in de Verenigde Staten die bepaalt dat universiteitsmusea de stoffelijke resten van indianen moeten teruggeven aan de nabestaanden, die ze herbegraven volgens hun eigen rituelen. Nederland 3, 23.07 uur.

WORLD LIBERTY CONCERT Herhaling van een verslag van dit concert dat 8 mei in Arnhem werd gehouden ter gelegenheid van de vijftigste viering van de bevrijding van Europa. Met optredens van onder anderen UB 40, Joe Cocker, Cyndi Lauper, René Froger en Alan Parsons. Nederland 1, 23.16 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden