VANDAAG

2 VANDAAG brengt een verslag van het referendum in Noord-Ierland en de actuele ontwikkelingen in Indonesië. Nederland 2, 17.29 uur....

BAREND EN WITTEMAN Paul Witteman spreekt met de ex-campagneleider van de VVD, Hans van Baalen. Enkele weken voor de verkiezingen raakte hij in opspraak, omdat hij extreem-rechtse sympathieën zou hebben gekoesterd. Nederland 3, 19.28 uur.

WK HOCKEY Rechtstreeks verslag van de wedstrijd Nederland-India (mannen) vanuit Utrecht. Nederland 2, 19.55 uur.

TWEE METER SESSIES Aandacht voor de Amerikaanse zangeres Lisa Loeb, die twee jaar geleden bekendheid verwierf met het liedje Stay. Nederland 1, 19.59 uur.

NETWERK Reportage vanuit Noord-Ierland, waar een referendum wordt gehouden over het vredesakkoord. Nederland 1, 20.25 uur.

BUREN Frans Bromet filmt de ergernissen van de heer Kragten en de puinwerkers van Pouw en Van Bentum. Kragten vindt dat hun werkzaamheden leiden tot vieze vensterbanken en stoflongen. Nederland 3, 20.31 uur.

GLAMOURLAND Ironisch society-programma, gepresenteerd door Gert Jan Dröge. Nederland 1, 21.07 uur.

GOUDEN HARPEN GALA Verslag van de uitreiking van de Gouden Harpen, die afgelopen maandag plaatshad in het Amsterdamse theater Carré. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse lichte muziek. Nederland 2, 22.22 uur.

NIGHT OF ENTERTAINMENT Registratie van de Night of Entertainment, die vorig jaar in Antwerpen werd gehouden. Met Gloria Gaynor, Helmut Lotti en het het Metropole Orkest. Nederland 1, 22.30 uur.

PANORAMA VRIJDAG In Rotterdam werden vorige week twee tentoonstellingen over de Britse en de Nederlandse modefotografie geopend. Panorama Vrijdag volgde de inrichting van de exposities en sprak met de samenstellers. Nederland 3, 23.08 uur.

DRUM RHYTHM FESTIVAL Live registratie van dit muziekfestival vanuit Amsteram. Met The Prodigy en Youssou 'N Dour. Veronica 23.55 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden