VANDAAG

ONTBIJT TV Fotojournalist van het jaar Petterik Wiggers is te gast. Ook aandacht voor de situatie in Zaïre en milieu-activist Paul Watson, die de Noorse walvisvangst aan de kaak stelt....

2VANDAAG De eerste NIPO/2Vandaag-opiniepeiling over de Tweede Kamerverkiezingen van volgend jaar. Ook een reportage over Rwandese oorlogsmisdadigers en nieuws over de eindexamens.

Nederland 2, 17.29 uur.

DE DERDE MAN Derde seizoen van dit programma, waar Veronica's nieuwe programma Make My Day aan doet denken: Sybrand Niessen bemiddelt voor mensen in nood. Ditmaal een Amstelveens gezin dat onder het bestaansminimum leeft, een ziek kind heeft en geen geld voor het aanpassen van de caravan. Nederland 1, 18.54 uur.

RECENSENTEN Schrijfster Nelleke Noordervliet ziet haar Uit het paradijs besproken door toneelregisseur Antoine Uitdehaag. Diens dichtbundel De adem van de zaal wordt door Noordervliet becommentarieerd. Radio1, 20.04 uur.

MET HET MES OP TAFEL Joost Prinsen, bedrieglijk vriendelijk, presenteert de kennis-/blufquiz. Nederland 3, 20.21 uur.

NETWERK Reconstructie van de vliegramp met het Hercules-vliegtuig. Netwerk belooft 'nieuwe feiten'. Nederland 1, 20.26 uur.

PANORAMA VRIJDAG Bezoek aan de grote fototentoonstelling in Naarden en een hoedenexpositie. Ook onderwatermuziek in het Amsterdamse Zuiderbad. Nederland 3, 23.17 uur.

TRIP TRAP Engels drama uit 1996 over vrouwenmishandeling. Ian Armstrong komt op zijn werk onder druk te staan en gaat zijn vrouw slaan. Nederland 1, 23.08 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden