VANDAAG

OVT Het product. Serie over de geschiedenis van enkele producten. Vandaag aflevering 1 (zout) en 2 (peper). Volgende week gaat het over suiker en cacao....

Radio 1, 10.00 uur.

PIZZERIA INFERNO Wat is er toch aan de hand met Marokkaanse jongeren? Klopt het beeld dat in de media voortdurend wordt opgeroepen? De makers van Waskracht! proberen te reconstrueren hoe de rel in Overtoomse veld uit de hand kon lopen. Aflevering 3 (slot). Nederland 3, 19.26 uur.

BUSINESS UNUSUAL CNN interviewt 'de eerste ware pan-Europese televisie-producent'. In het programma Business unusual mag John de Mol komen vertellen waaraan hij zijn succes te danken heeft. CNN International, 19.30 uur.

ALLEMAAL FAMILIE Waar je zin in hebt. . . Een oom of tante ontmoeten van wie je niet eens wist dat je ze had. Sylvia Kristel wordt geconfronteerd met voor haar volstrekt onbekende familieleden. Nederland 2, 20.46 uur.

KAMER MET UITZICHT Michaël Zeeman ontvangt de Algerijnse schrijfster Malika Mokkedam en de Brit Ian McEwan. Nederland 3, 20.48 uur.

BEYOND CHILDHOOD Vijf prominente Italiaanse regisseurs (o.a. Gianni Amelio en Marco Risi) maakten ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van Unicef ieder een korte film over kinderen in probleemgebieden. Nederland 3, 21.36 uur.

14 UP IN AMERICA In navolging van de succesvolle Britse serie volgt een Amerikaanse programmamaker een stel Amerikanen met de camera. Ze zijn nu 14 jaar. BBC 1, 23.25 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden