VANDAAG

WAT EEN TAAL Henny Stoel praat met drie deskundigen over de vrijheid die een Bijbelvertaler zich mag veroorloven bij bewerken van de grondtekst....

2 METER SESSIES heeft optredens van Sheryl Crow en Daryll Ann. Met Jan Douwe Kroeske. Nederland 3, 20.00 uur.

NETWERK besteedt aandacht aan de journalist Terry Anderson werd vijf jaar geleden vrijgelaten door de islamitische Jihad na een gijzeling van 2455 dagen. Het tweede item gaat over ex-gevangenbewaarder William Bos, bij wie een pink werd afgebeten. Nederland 1, 20.25 uur.

VIJF VOOR NOVIB Acapes is in Senegal een zusterorganisatie van Novib die tot doel heeft jongeren de kans op een opleiding te geven. De vijf staat voor drie bekende Nederlanders die met hun kinderen Acapes-projecten bezoeken. Nederland 3, 20.55 uur.

HET MESSIAH GEVOEL Ieder jaar komen rond kerst vierduizend mensen naar Londen om in de Royal Albert Hall de Messiah van Händel te zingen. Nederland 1, 21.59 uur.

O6-11 ALARM! Cameraploegen rijden op doordeweekse dagen met dienstauto's mee om te filmen wat er gebeurt als iemand 06-11 heeft gebeld. Veronica 22.20 uur.

VERMIST Sinds 3 mei wordt het Belgische jongetje Liam van den Branden vermist. De politie dacht eerst aan verdrinking, waardoor tips die op een ontvoering wezen pas laat werden nagetrokken. Nederland 2, 22.34 uur.

FILMSPOT Jac. Goderie bespreekt onder meer: Daylight met Sylvester Stallone, Jack met Robin Williams, Mathilda met Danny de Vito en Surviving Picasso met Anthony Hopkins. Nederland 1, 00.11 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden