VANDAAG

2 VANDAAG Premier Kok blikt vooruit op de gemeenteraadsverkiezingen van 4 maart. Nederland 2, 17.29 uur...

zaterdag

SIMEK ONTMOET! Laatste van drie interviews met schrijver Gerrit Komrij. Nederland 3, 17.30 uur.

VERENIGDE STATEN-NEDERLAND Rechtstreeks verslag vanuit Miami van de oefeninterland van het Nederlands voetbalelftal tegen de Verenigde Staten. Veronica, 20.05 uur.

KOPSPIJKERS Satirisch-informatief programma. Presentator Jack Spijkerman ontvangt Simon Vinkenoog, Marjolein Keuning, Dominee Gremdaat en Erik van Muiswinkel. Nederland 3, 20.10 uur.

KAREL interviewt 'bondgirl' Daphne Deckers en praat met prof.dr. W.H.G. Wolters over de affaire-Oude Pekela, die tien jaar geleden in het nieuws kwam. Nederland 1, 20.31 uur.

HET LAGERHUIS Discussies over gouden handdrukken voor topambtenaren, het nut van een aanval op Irak en de problemen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Nederland 3, 21.05 uur.

KUNST OMDAT HET MOET Documentaire over de Italiaanse antifascistische schrijver Carlo Levi, die in 1935 naar een dorpje in Zuid-Italië werd verbannen. Nederland 2, 23.50 uur.

zondag

OLYMPISCHE SPELEN Rechtstreeks verslag van de sluitingsceremonie. Nederland 2, 10.00 uur.

BUITENHOF Minister van Mierlo van Buitenlandse Zaken over de laatste kans op een diplomatieke oplossing van de Golf-crisis. Verder een discussie over de economische delegatie die volgende week naar China vertrekt. Valt dit te rijmen met de mensenrechtensituatie in dat land? Nederland 3, 12.05 uur.

RADIO 1 JOURNAAL Minister De Boer van Milieubeheer buigt zich over de toekomst van het milieubeleid. Nederland 1, 13.30 uur.

WEEKENDCAFÉ Jac. Goderie spreekt met de acteur Marcel Musters, die te zien is in de serie Oud Geld. Radio 2, 16.04 uur.

DE PLANTAGE Hanneke Groenteman ontvangt de schrijfster Rascha Peper en de kunsthistoricus Pierre Janssen. Nederland 3, 17.00 uur.

NETWERK POLITIEK Oud-staatssecretaris van Defensie Stemerdink en de schrijver Kader Abdolah spreken over de Golf-crisis. Verder aandacht voor de ouderenpartijen. Nederland 1, 20.15 uur.

LOPENDE ZAKEN In Indonesië gebruiken oppositiegroepen Internet om hun onvrede te uiten. Vanuit achterafkamertjes en studentenhuizen kunnen zij zo buiten het blikveld van de autoriteiten om met elkaar communiceren. Nederland 3, 20.58 uur.

TREFFPUNKT BERLINALE Reportage over het filmfestival Berlijn. Duitsland 1, 22.45 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden