Vandaag

RADIO..

ACTUALITEITEN

ONTBIJT-TV Voedseldroppings boven Kosovo zorgen voor een korte pauze in de bombardementen. Verder het groeiende aantal alleenstaanden: in 2015 bijna drie miljoen, verwacht het CBS. Nederland 1, 7.37-9.00 uur.

2VANDAAG ANWB-hoofddirecteur Paul Nouwen neemt volgende week afscheid. 2Vandaag portretteert de man die onlangs de strijd aanbond met minister Netelenbos over rekeningrijden. En: de onrust in Suriname, waar de protestacties tegen de regering toenemen. Nederland 2, 17.29 uur.

NETWERK Een Servische cameravrouw filmde het dagelijks leven in Belgrado. Discriminatie van Kosovaren en de groeiende haat tegen de NAVO. Nederland 1, 20.31 uur.

AMUSEMENT

BAREND & VAN DORP Muziek van De Kast en gesprekken met voetballer Alan Shearer, atletiektrainer Henk Kraaijenhof en schrijfster Els de Groen die een roman over Macedonië schrijft. RTL 4, 23.15 uur.

LAAT DE LEEUW De gele bank staat opgesteld in Jeruzalem in verband met het Songfestival. Duo-presentator is EO-coryfee Henk Binnendijk. Nederland 3, 23.19 uur.

DOCUMENTAIRE

GEESTKRACHT 11 Over het drama dat hoogbegaafdheid voor kinderen kan zijn. De 8-jarige Egbert en de 19-jarige Mijke doen hun verhaal. Over onbegrip en pogingen tot aanpassing. Nederland 1, 22.40 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden