Vandaag

RADIO..

ACTUALITEITEN

ONTBIJT TV Veel aandacht voor de orkaan Floyd die de Amerikaanse oostkust bedreigt: meer dan een half miljoen Amerikanen hebben hun huizen al moeten verlaten. Nederland 1, 7.29 uur.

MIDDAGEDITIE Reportage over de ergernis die de inrichting van natuurgebied de 5-hoek vlak bij Amsterdam oplevert. Verder de mazen in het net van de nieuwe belastingplannen en het geschokte vertrouwen van de Engelsen in hun geheime dienst. Naast die van de hoogbejaarde miss Norwood zullen binnenkort nog veel meer namen van ex-KGB-spionnen worden onthuld. Nederland 3, 13.05 uur.

2VANDAAG Aandacht voor een initiatief van FIOM en RIAGG om een praatgroep te starten voor ouders van seksueel misbruikte kinderen. De praatgroep is bedoeld om ouders te ondersteunen bij de opvang van hun misbruikte kind, maar vooral ook om hen zelf hun verhaal te kunnen laten vertellen. Verder de laatste ontwikkelingen rond de situatie op Oost-Timor. Nederland 2, 17.29 uur.

NETWERK Aandacht voor het vandaag verschenen boek Aan het hof van Remco Meijer, over de monarchie onder koningin Beatrix. Verder een reportage over de vraag hoe krankzinnig de geest van Hitler was. Nederland 1, 20.31 uur.

SPORT

BAYERN MÜNCHEN-PSV Rechtstreeks verslag van de wedstrijd Bayern München-PSV in de Champions League, voorafgegaan door een voorbeschouwing op deze wedstrijd en op Willem II-Spartak Moskou. Nederland 2, 20.15 uur.

DOCUMENTAIRE

NUCLEAIRE NOMADEN Over de oorpronkelijke bewoners van de Bikini-eilanden die door Amerikaanse kernproeven verjaagd werden. National Geographic Channel, 21.30 uur.

SCHANDKNAPEN Dit programma laat zien hoe Tsjechische jongens rond hun dertiende in aanraking komen met de prostitutie en zich vervolgens laten manipuleren door een regisseur van pornofilms. Nederland 1, 22.34 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden