V Kunst Selectie

THEATER

MANNEN KOMEN VAN MARS, ...

Met Huub Stapel als psychiater die de verschillen tussen mannen en vrouwen voorlegt aan het publiek. Al bijna twee jaar een succes. En loopt nog door tot in ieder geval 15/11 2012.

****

mannenkomenvanmars.nl

BEELDENDE KUNSt

IMPRESSIONISME

Het impressionisme weergegeven in prachtige voorbeelden van onder meer Monet, Renoir, Sisley, Pissarro, Delacroix, t/m 13/1 in De Hermitage in Amsterdam.

****

hermitage.nl

MUSICAL

WICKED

Musical gebaseerd op de bestseller van Gregory Maguire over een ongewone vriendschap tussen twee meisjes in het magische land van Oz. Voor onbepaalde tijd in Circustheater in Den Haag.

****

musicals.nl/wicked

FOTOGRAFIE

NOORDERLICHT

De Fotomanifestatie Noorderlicht draait dit jaar om onze relatie met de natuur en is verrassend eigentijds. Werk van 115 fotografen uit 36 landen, op div. locaties in Friesland, t/m 7/10.

*****

noorderlicht.com

DANS

MONO

De emotionale uitstraling van Mono door Danshuis Station Zuid en de jonge Israëlische choreograaf Itamar Serussi verdeelt het publiek; fans en afhakers gaan gelijk op. Tournee t/m 13/10.

****

danshuisstationzuid.com

CABARET

THEO MAASSEN

In Met alle respect geeft Maassen Nederland er ongenadig van langs, maar lijkt de lol er van in te zien. Volmaakt cabaretprogramma. Tournee t/m 13/11.

*****

theomaassen.nl

undefined

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden