TV-WEEKEINDE

KAMERBREED praat met D66-fractieleider Gerrit Jan Wolffensperger en de commissaris van de koningin in Gelderland, Jan Kamminga. Radio 1, 11.00 uur....

SPIJKERS MET KOPPEN ontvangt PvdA-senator Elske Ter Veld en CDA-Europarlementariër Hanja Maij-Weggen. Radio 2, 12.04 uur.

KASSA! behandelt het repareren van wasmachines en de minimumtarieven voor elektriciteitsgebruik. Nederland 3, 19.10 uur.

WATER & VUUR heeft zangeres Fay Lovski en een item over de kunstenaarsgroep de Enschedese School. Radio 2, 20.00 uur.

HET LAGERHUIS Discussie over seksueel getinte posters, het neerslaan van inbrekers en over tv-camera's in de rechtszaal. Nederland 3, 21.05 uur.

HEB IK DAT Marc Klein Essink ontvangt rolstoelbasketballers en bezoekt een dansavond van oud-Fokkermedewerkers. RTL 4, 21.00 uur.

KAREL van de Graaf praat met schrijver Gerrit Komrij, architect Carel Weeber en insectendeskundige Jan Krikken. Nederland 1, 22.06 uur.

VILLAFABRIEK beleeft de terugkeer van Rosalien van der Zande, de strenge presentatrice die niet zonder de hulp van Wim van Oorschot (geluid) en Gert-Jan van Rossum (camera) kan. Nederland 3, 09.00 uur.

OVT heeft aandacht voor de geschiedenis van de belasting en praat met Henk Roesingh, landbouwhistoricus. Tevens het laatste deel van het tweeluik over Radio Kootwijk. Radio 1, 10.00 uur.

BUITENHOF Politici praten over het CDA en Margreeth de Boer, minister van VROM, praat over milieubeleid. Nederland 3, 12.05 uur.

RADIO 1 JOURNAAL ontvangt om half twee CDA-fractievoorzitter Heerma.

Radio 1, 12.00 uur.

DE PLANTAGE is gewijd aan de boekenweek met onder anderen uitgever Wouter van Oorschot, boekhandelaar Gelly Talsma en de journalist Hubert Smeets. Nederland 3, 17.00 uur.

NETWERK In Kesteren wordt vanwege de zondagsrust geen dodenherdenking gehouden. Ooggetuigen en nabestaanden vertellen over de vliegramp die twintig jaar geleden op Tenerife plaatsvond. Nederland 1, 2015 uur.

DE WERELD VOLGENS DUMMER Zwitserland en de Tweede Wereldoorlog. Tevens een optreden van de Oezbeekse zangeres Yulduz Usmanova. Nederland 3, 20.50 uur.

KRUISPUNT heeft een reportage over Nederlandse hulpverleners in oorlogsgebieden. Ook een portret van Nico ter Linden, schrijver van Het verhaal gaat.

Nederland 1, 22.05 uur.

VOLGSPOT volgt Rob van de Meeberg, hoofdrolspeler in de musical over het leven van zanger Johnny Jordaan.

Radio 1 & 2, 00.02 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden