Tv-tips

Van der Laan en Woe: Superlatief

NED 3, 21.25 UUR

Superlatief is het derde theaterprogramma van Niels van der Laan en Jeroen Woe, voorheen spelend onder de naam Geen Familie. Het programma biedt een smakelijke mix van absurde sketches en herkenbare scènes. De regie is in handen van Erik van Muiswinkel.

Oorlogsgeheimen

NED 1, 22.30 UUR

In Oorlogsgeheimen probeert omroep MAX vragen van (klein-)kinderen over het Tweede Wereldoorlog-leven van hun voorouders te beantwoorden. In deze eerste aflevering aandacht voor een overgrootvader die lange tijd Joden verborg op zolder, maar niet werd opgepakt nadat die werden ontdekt.

The Graham Norton Show

Comedy Central, 23.05 UUR

In deze uitzending van vorig seizoen ontvangt Graham Norton actrice Kate Winslet, momenteel weer te zien met haar doorbraakrol in Titanic (3D), komiek Rob Brydon en acteur Jamie Bell, die in de huid kroop van Kuifje voor Steven Spielbergs animatiefilm Tin Tin. Muziek is er van Noah and the Whale.

College Tour

NED 3, 20.25 UUR

Een herhaling van het gesprek van Twan Huys met de Amerikaanse komiek Seth Meyers. Momenteel werkt Meyers als schrijver en 'nieuwslezer' voor het immens populaire sketchprogramma Saturday Night Live. Hij begon zijn carrière op het Amsterdamse Leidseplein bij improvisatiegezelschap Boom Chicago.

Top Gear

VERONICA, 20.30 UUR

Clarkson, Hammond en May reizen af naar India. Gewapend met drie Britse oldtimers beginnen de heren aan een roadtrip in de hoop de handelsrelaties tussen Groot-Brittannië en de voormalig kolonie te versterken. Na afloop kwamen er vooral klachten binnen over de lompe houding van het trio.

Zembla

NED 2, 21.25 UUR

Veel ouderen zijn afhankelijk van het deur-tot-deur-vervoer dat de gemeente voor hen regelt. Steeds vaker wordt er op deze service bezuinigd. Zembla onderzoekt de gevolgen: busjes die te laat komen, gestreste bejaarden en chauffeurs die klagen over een gebrek aan tijd en geld.

undefined

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden