TV-Tips: Thuis voor de buis en Love is in the air

Iedere dag zet de Volkskrant de beste kijktips voor u op een rij.

Robert ten Brink. Beeld Archief
Robert ten Brink.Beeld Archief

Nooit meer slapen
NPO Radio 1, 00.02 uur

Pieter van der Wielen ontvangt Volkskrant-columnist en schrijver Bert Wagendorp, wiens bestseller Ventoux verfilmd wordt, met in de hoofdrollen onder anderen Wim Opbrouck en Kasper van Kooten. Ventoux gaat over een vriendengroep die onder druk komt te staan nadat een lid op de berg Ventoux is verongelukt.

Love is in the air
RTL 4, 20.30 uur

Robert ten Brink vliegt opnieuw de wereld over in een nieuw seizoen met herenigingen van familieleden, vrienden en geliefden die elkaar te lang niet hebben gezien. In de eerste aflevering reist Ten Brink met de 57-jarige Hennie uit Budel naar Thailand, waar haar broer en zijn vrouw zich hebben gevestigd.

Thuis voor de buis
RTL 4, 21.30 uur

Dit nieuwe tv-format zal een Droste-effect van jewelste opleveren: in Thuis voor de buis worden zeer uiteenlopende stellen en gezinnen gefilmd terwijl zij commentaar leveren op televisieprogramma's. Het Britse origineel, getiteld Gogglebox, is een groot succes op Channel 4 en won een Bafta Award. (Zie ook p. V6)

Hollandse zaken
NPO 2, 21.15 uur

Cees Grimbergen leidt een discussie over de angst voor de oprukkende radicale islam. De gewelddadige, barbaarse acties van IS leiden ertoe dat de argwaan jegens de islam in het algemeen opnieuw wordt gevoed in de Nederlandse samenleving. Hoe blijven moslims en niet-moslims elkaar bereiken?

Arsenal-Besiktas
NPO 3, 20.25 uur

Welke clubs mogen dit jaar meedoen aan de Champions League? Die beslissing valt in vijf returns van de play-offs. De NOS doet rechtstreeks verslag van Arsenal-Besiktas, waarvan de eerste ontmoeting in 0-0 eindigde. Na afloop samenvattingen van de andere duels, waaronder Bayer Leverkusen-FC Kopenhagen.

Hotel India
BBC 2, 21.00 uur

Deze documentaire biedt een kijkje in de keuken van het beroemdste hotel van India: het Taj Mahal Palace Hotel. Dit is de plek waar de superrijken komen; een kamer kost soms dan ook meer dan 10 duizend euro. 1.500 man personeel doen er alles aan om het mantra van het hotel in de praktijk te brengen: de gast is God.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden