Televisie

Drama ER Kovac krijgt een auto-ongeluk op een spiegelgladde weg. Zijn passagier, medisch student Erin Harkins, raakt ernstig gewond. Terwijl de kerst nadert, moet de staf een jonge ijshockeyspeelster met een hoofdwond behandelen....

Praatprogramma TROS Middag Magazine staat geheel in het teken van de Met Dieren Meer Mens Award. Er zijn prijzen in twee categorie De eerste is bestemd voor particulieren die een bijzonder huisdier hebben. De tweede is bedoeld voor projecten of instellingen die verantwoord huisdierenbezit mogelijk maken of vergemakkelijken voor iedereen die dat wil. Nederland 2, 17.08 uur.

Barend & Van Dorp Hans Hoogervorst, minister van Volksgezondheid, is te gast en Marco Borsato treedt samen met Do op.

RTL 4, 22.30 uur.

VARA Laat Te gast is Erica Terpstra. Hoe kijkt ze terug op bijna zes maanden voorzitterschap van het NOC*NSF? Uiteraard komen de Olympische Spelen die in Athene zullen worden gehouden, ook aan de orde. Terpstra is er geweest. Ze maakt zich zorgen of alles wel op tijd afkomt. Verder een optreden van cabartier Guido Wijers. Nederland 3, 23.05 uur. Documentaire Zembla Er verdwenen in Belgiussen 1973 en 1995 minstens 43 kinderen die soms later vermoord zijn teruggevonden. Getuige X-1, een jonge vrouw uit Gent, legde in 1996 anoniem zeer gedetailleerde verklaringen af over de moord op drie meisjes. Ze beschikte over kennis die alleen een ooggetuige zou kunnen hebben. Ze verklaarde onder meer dat Marc Dutroux em Michel Nihoul erbij betrokken zouden zijn. Zembla reconstrueert het onderzoek naar de verklaringen van getuige X-1. Hoewel de X-onderzoekers veel van wat getuige X-1 vertelde, hebben kunnen bevestigen, oordeelde de leiding van de Rijkswacht na enkele maanden dat het onderzoek niet juist werd uitgevoerd. De onderzoekers werden verdacht van fraude. Nederland 3, 21.15 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden