Televisie

Actualiteiten..

Praatprogramma

Een duurzaam gesprek Prinses Irene van Lippe-Biesterfeld spreekt met de oprichtster van het NatuurCollege Ilona Hofstra over stress in de Nederlandse samenleving en het herontdekken van de natuur.

Het Gesprek, 20.30 uur.

Het Elfder Uur Andries Knevel spreekt met minister André Rouvoet over zijn ervaringen in het kabinet, met ex-junk Keith Bakker over het boek Pushing the limits, en met tv-presentatrice Myrna Goossen over haar gedichtenbundel Zo mooi, zo lief, zo klein....

Nederland 2, 21.15 uur.

Pauw & Witteman Erik van Muiswinkel komt met het Nie na China-lied. Samen met onder anderen Jack Spijkerman en Jeroen van Merwijk brengt hij dit lied voor het eerst ten gehore. Schrijfster Lulu Wang ergert zich aan van Muiswinkels oproep tot een boycot van de Spelen in Peking en gaat met hem in discussie.

Nederland 1, 23.05 uur.

Documentaire

Tegenlicht: Onze jongens Portretten van Jairus, Claire, Jean Charles, Ergün en Mogtar, vijf jonge mensen van allochtone komaf in dienst van de Nederlandse krijgsmacht. Een documentaire van Bregtje van der Haak. Herhaling.

Nederland 2, 15.05 uur.

This world: Girl racer De Iraanse motorcoureur Laleh Seddigh, mag tegen mannen racen, zolang ze zich maar kleedt volgens de voorschriften van de islam.

BBC 2, 20.00 uur.

Eén Wereld De 29-jarige Hussein Bissad is maar liefst 2,35 meter lang. Daarbij weegt hij zo`n 210 kilo. Dat het leven van lange mensen vaak een lijdensweg is, beseffen veel mensen niet.

België 1, 21.30 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden