Televisie

Amusement..

Man bijt hond Paul en Neeltje Hoefijzer praten met met bomen, met name met de kabouterboom in De Steegh. De dikste boom van Nederland is onlangs door vandalen in brand gestoken. Een Volendams echtpaar woont op het water. Je kunt er alleen met een pontje komen.

Nederland 1, 19.00 uur.

Boiling points Mensen worden getest op hun geduld door ze te treiteren. Degenen met het meeste geduld krijgen een prijs. Acht nieuwe afleveringen van deze onder jongeren populaire serie.

MTV, 13.00 uur.

Praatprogramma

Tafel Twee Bert Kuizenga praat met Imca Marina.

Nederland 2, 17.10 uur.

Actualiteiten

Debat terrorismebestrijding De NOS doet rechtstreeks verslag van het debat in de Tweede Kamer over terrorismebestrijding. Het commentaar is Ferry Mingelen. Nederland 2, 10.15 uur.

TweeVandaag Onder meer aandacht voor de vraag of Paul Scheffer in plaats van Wouter Bos lijsttrekker voor de PvdA moet worden. Verder: Voor het eerst is Nederlandse klassieker Max Havelaar op toneel gespeeld. Nederland 17.59 uur.

Netwerk Twee kinderrechters reageren op de discussie rond gedwongen anticonceptie voor mensen van wie is gebleken dat ze niet goed voor hun kinderen kunnen zorgen zoals verstandelijk gehandicapten. Nederland 1, 20.30 uur.

Sport

Engeland - Nederland De voetbalwedstrijd in Birmingham wordt voorbeschouwd, uitgezonden en nabeschouwd. Om acht uur kijken Edward van Cuilenborg samen met Louis van Gaal en Mark Wotte vooruit en om 23.05 uur kijkt trainer Marco van Basten in De derde helft terug.

SBS 6, 20.00 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden