Televisie

Actualiteiten..

Praatprogramma

Soeterbeeck Het RKK-programma buigt zich over de vraag ofiedereen kinderen mag krijgen. Presentator Leo Fijen praat methet PvdA-Kamerlid Marjo van Dijken, medisch ethicus Wim Dekkersen Parool-journalist Frenk der Nederlanden, vader van eenverstandelijk gehandicapte dochter.

Nederland 1, 17.10 uur.

Informatief

Cinema.nl Verslag vanaf het International FilmFestivalRotterdam, waaronder een interview met de Nederlandse filmmakerNathalie Alonso Casale over haar film Figner, en een portret vaneen van de laatste experts van geluidseffecten bij films.Presentatie: Ronald Ockhuysen. Nederland 3, 00.00 uur.Man bijthond Mary van den Brink helpt mannen die de onbedwingbarebehoefte hebben zich als vrouw te kleden. Samen met haarschoondochter runt zij de lounge Mariposa. Het is eenontmoetingsplaats en een veilige haven voor travestieten, van wievelen een geheim leven leiden. Nederland 1, 18.55 uur.Netwerk Eenreportage over Opmeer, een dorp in West-Friesland met elfduizendinwoners. Eind vorig jaar besloot de lokale afdeling van D66 eenpunt achter de partij te zetten. Nederland 1, 20.30uurAmusementHoe?Zo! In de kennisquiz aandacht voor de zwevendetrein. In Japan rijdt al een prototype. Studenten van deUniversiteit Twente geven in de studio een demonstratie met detrein die omgeven is met vloeibare stikstof. In de trein zelf ziteen speciaal soort supergeleidend materiaal. Nederland 1, 21.05uur.Kroon jezelf tot koning - en begin je eigen land Vijfdeaflevering van deze zesdeling serie waarin de Britse satiricusDanny Wallac pogingen doet zijn eigen land op terichten. Geplaagddoor geldzorgen besluit Danny op onderzoek uit te gaan in dewereld van het grote geld. De economie van zijn land kan wel eenoppepper gebruiken. Nederland 3, 23.30 uurFilmsDoor David SneekToo Many Crooks (Mario Zampi, 1958). Wel aardige Britse komediemet Terry Thomas, die voor de poen meedoet aan de ontvoering vanzijn eigen vrouw. BBC 2, 14.40 uur.Ace Ventura: Pet Detective(Tom Shadyac, 1994). Jim Carrey werd een nog grotere ster doordeze melige komedie, waarin hij een dierendetective speelt.Veronica, 20.30 uur.The Blood Beast Terror (Vernon Sewell, 1968).Gekke wetenschapper maakt een wezen dat zich kan transformerenvan reuzenmot naar een menselijke gedaante, en weer terug. Geensucces.BBC 1, 1.30 uur.Nederland 3, 00.00 uur.

Man bijt hond Mary van den Brink helpt mannen die deonbedwingbare behoefte hebben zich als vrouw te kleden. Samen methaar schoondochter runt zij de lounge Mariposa. Het is eenontmoetingsplaats en een veilige haven voor travestieten, van wievelen een geheim leven leiden. Nederland 1, 18.55 uur.

Netwerk Een reportage over Opmeer, een dorp in West-Frieslandmet elfduizend inwoners. Eind vorig jaar besloot de lokaleafdeling van D66 een punt achter de partij te zetten.

Nederland 1, 20.30 uur

Amusement

Hoe?Zo! In de kennisquiz aandacht voor de zwevende trein. InJapan rijdt al een prototype. Studenten van de UniversiteitTwente geven in de studio een demonstratie met de trein dieomgeven is met vloeibare stikstof. In de trein zelf zit eenspeciaal soort supergeleidend materiaal. Nederland 1, 21.05 uur.

Kroon jezelf tot koning - en begin je eigen land Vijfdeaflevering van deze zesdeling serie waarin de Britse satiricusDanny Wallac pogingen doet zijn eigen land op terichten. Geplaagddoor geldzorgen besluit Danny op onderzoek uit te gaan in dewereld van het grote geld. De economie van zijn land kan wel eenoppepper gebruiken.

Nederland 3, 23.30 uur

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden