Televisie

Informatief..

Keurmeesters Een consumentenprogramma dat antwoord geeft op de vraag:wat heb je eraan? Met onder meer aandacht voor een test van vijf merkenkaasschaven.

Nederland 1, 22.00 uur.

Muziek

Robbie Williams live in Berlin Uitzending van het concert dat de Britseartiest gaf op 9oktober in het Velodrom in Berlijn. Voorafgaand aan dezeuitzending een special over de voorbereidingen op het concert.

Veronica, 20.30 uur.

Interview

VPRO`s Import `Ik ben jong, hij is de president, best gaaf niet?` Kortna de beëindiging van haar zwijgplicht in 2001, gaf Monica Lewinsky eeninterview aan de Amerikaanse zender HBO. Geen onthullingen, wel spannend.

Nederland 3, 00.15 uur.

Praatprogramma

TV Show Paul Anka en Julien Clerc bezoeken de studio. Verder eenherhaling van een interview met de onlangs overleden voetballer GeorgeBest.

Nederland 2, 21.45 uur.

Barend en van Dorp Guus Hiddink, naast PSV-trainer ook coach van hetAustralisch voetbalelftal, is te gast. Talpa, 22.30 uur.

Drama

Kriminalpolizei Kitzbühel De succesvolle schlagerzanger Tommy Kurtzwordt tijdens een concert slachtoffer van een aanslag.

Nederland 2, 23.15 uur.

Documentaire

Die Story Documentaire over een nieuwe lichting neonazi`s rond Duisburg,Keulen en Essen, die niets te maken wil hebben met vergelijkbare politiekebewegingen als de NDP.

Duitsland 1, 00.00 uur.

Actualiteiten

Goedemorgen Nederland Marc Verhaegen werd ontslagen als tekenaar van destrip Suske enWiske. Inmiddels heeft hij zijn eigen striphelden gemaakt:Senne enSanne. Zij beleven avonturen die zich afspelen in de TweedeWereldoorlog. Nederland1, 06.59uur.

Twee Vandaag In Duitsland is het een hit: muntjes waarmee ouders goedgedrag van hun kinderen kunnen afkopen. Een muntje levert bijvoorbeeld eenuur tv-kijken op. Nederland 2, 17.59 uur.

De wereld draait door Aandacht voor Wereld Aidsdag en het evenementDance4Life, een beweging die naastreeft dat op een moment zoveel mogelijkmensen dansen tegen aids en HIV.

Nederland 3, 19.00 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden