Televisie

Actualiteiten..

Sport

Voetbal Live-verslag van Arsenal-Manchester United. Commentaar: Raymond Bouman. RTL 5, 20.45 uur.

Amusement

De Televisiejaren Het jaar 1972, met Barend Servet, en Ard Schenk. Nederland 1, 18.32 uur.

The Dukes of Hazzard V8 herhaalt, 'op veler verzoek', weer een serie van deze komische actieserie uit de jaren tachtig. Met de enige echte hoofdrolspeler, de auto General Lee. V8, 18.10 uur.

Villa Felderhof In zijn villa aan de Côte d'Azur ontvangt Rik Felderhof zangeres-actrice Joke Bruijs en mode-ontwerper Frans Molenaar. Joke Bruijs' levensmotto is: 'Niet zeiken, doorgaan'. Nederland 1, 21.03 uur.

Breekijzer Pieter Storms betreedt de woningmarkt. Hij helpt Dirk, slachtoffer van een luie advocaat die zijn echtscheiding te laat regelde, waardoor zijn nieuwe koophuis onder de boedelscheiding kwam te vallen. En Hassan uit Almelo, die zijn flat voor 18 duizend gulden verbouwde en nu moet wijken voor dure penthouses. SBS 6, 21.30 uur.

De Rijdende Rechter Een echtpaar uit Nederhorst den Berg koopt een nieuw bankstel. Na enkele maanden verschijnt een vieze gloed. Volgens de meubelzaak is de hond van het paar de boosdoeners. De baasjes zijn boos en de rijdende rechter doet uitspraak. Nederland 1, 22.30 uur.

Kinderprogramma

Groot Licht Nieuwe reeks van kennisprogramma voor jongeren. De eerste aflevering gaat over blik in al zijn betekenissen, van conservenblik tot zwoele blik. Z@ppelin, 16.57 uur.

Documentaire

Broken danger Reportage over de groeiende angst voor een aanval met niet-conventionele wapens. Discovery, 22.00 uur.

Informatief

Opsporing Verzocht Diverse moorden en overvallen, waaronder de moord op 'Jan Patat' uit Puttershoek. Nederland 1, 19.00 uur en 22.00 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden