Televisie

Informatief Actualiteit..

De wereld draait door Matthijs van Nieuwkerk ontvangt minister van Financiën en vicepremier Wouter Bos en acteur Pierre Bokma, die volgend jaar naar Duitsland vertrekt. Huub van der Lubbe en Yuri Honing vertolken `op jazz-wijze` gedichten.

Nederland 3, 19.30 uur.

Schepper & Co André Rouvoet, jeugdminister, vicepremier en politiek leider van de ChristenUnie, is te gast in het NCRV-programma over levensbeschouwing en spiritualiteit.

Nederland 2, 17.10 uur.

Holland Sport Gert-Jan Verbeek zal zich een prettiger begin hebben gewenst als trainer van Feyenoord. Wilfred de Jong praat met hem. Ook te gast is Jesse Huta Galung, een Nederlands tennistalent. Hij bekijkt beelden van zijn held Pete Sampras.

Nederland 3, 20.30 uur.

Voetbal International Hans Westerhof, trainer van Vitesse, is te gast in het voetbalpraatprogramma van Wilfred Genee en Johan Derksen. Westerhof liet zich onlangs na afloop van een persconferentie zeer negatief uit over zijn verdedigingscentrum, ten onrechte denkend dat de microfoons waren uitgezet.

RTL 7, 21.25 uur.

The hidden children Documentaire over vier Joodse kinderen in Frankrijk die de Tweede Wereldoorlog overleefden doordat zij werden verborgen door vrienden en buren.

Canvas, 22.05 uur.

Geloof, seks & (wan)hoop In de vierde aflevering van de serie over seksualiteit in Nederland aandacht voor porno. Het aanbod groeit en er is dankzij internet makkelijker aan te komen dan ooit tevoren. De inhoud wordt ook steeds extremer, volgens de zedenpolitie.

Nederland 2, 22.55 uur.

Klassiek: One Documentaire over de kameropera One van de jonge Nederlandse componist Michel van der Aa. Hij combineert de stem van de Canadese sopraan Barbara Hannigan met videobeelden en een geluidsband, met daarin een centrale rol voor het geluid van een brekende tak, tot `een vanzelfsprekende eenheid`.

Nederland 2, 23.30 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden