Televisie

Actualiteiten..

Dankwoord Prins Willem-Alexander en prinses Máxima bedanken de Nederlandse bevolking voor de cadeaus en felicitaties die zij ontvingen bij hun huwelijk. Nederland 2, 17.55 uur.

2Vandaag belicht overeenkomsten en verschillen tussen het Vlaams Blok in Antwerpen en Leefbaar Rotterdam. Voorts een reportage over de gemeente Breda, die piercing- en tattoo-bedrijven gaat controleren. Nederland 1, 18.15 uur.

Netwerk Volgens de Maharishi Mahesh Yogi (84) is de wereldvrede aanstaande. De vroegere goeroe van de Beatles woont tegenwoordig in het Limburgse Vlodrop. Bij hoge uitzondering gaf hij een interview, aan Netwerk. Nederland 1, 20.30 uur.

Drama

Family Secrets Zweedse film over een schijnbaar gelukkig gezinnetje in het Zweden van de jaren zeventig. Maar moeder heeft een heimelijke verhouding. Terwijl Björn Borg Wimbledon wint, dreigt de idylle in te storten. Nederland 3, 23.48 uur.

Sport

Schaatsen Rechtstreeks verslag van het Wereldkampioen Schaatsen Allround in Heerenveen. Met de 500 meter voor mannen en vrouwen, en de 5000 meter voor mannen. Nederland 2, 18.00 uur.

Voetbal Verslag van de eredivisiewedstrijd Roda JC-NAC. Te gast is Nol Hendriks, directeur Technische Zaken van Roda, die onlangs felle kritiek uitte op trainer en spelers van zijn club. Nederland 2, 23.02 uur.

Praatprogramma

Barend en Van Dorp praten met zanger Herman van Veen. RTL 4, 22.30 uur.

Krachtstroom met staatssecretaris Wouter Bos en RTL-presentator Beau van Erven Dorens. Onder meer over imago en uiterlijk. Presentatie Lennart Booij en Yoeri Albrecht. Nederland 1, 0.10 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden