Televisie

Actualiteiten..

2Vandaag Gemeenten verstrekken in groten getale vergunningen aan varkenshouders, zonder dat aan de vereiste milieuregels is voldaan. Dat stelt althans de Stichting Wakker Dier. Nederland 2, 17.30 uur.

Sport

Studio Sport Rechtstreeks verslag van de World Cup Wedstrijden schaatsen in Den Haag, met de vijf kilometer voor mannen en de drie kilometer voor vrouwen. Nederland 2, 18.40 uur.

Praatprogramma

Nieuws aan tafel Gasten zijn Iteke Weeda, Ad Melkert en Philip Freriks. Zij praten over vrouwen aan de top. In Nederland is 4 procent van de topmanagers vrouw, net zo veel als in Botswana. RTL 5, 21.30 uur.

Gelijk om middernacht Paul van der Heijden, voorzitter van het Republikeins Genootschap, gaat in debat met historicus Coos Huijsen over het koningshuis. Huijsen schreef postmoderne rechtvaardiging voor het koningshuis. Nederland 2, 0.15 uur.

Informatief

Het familiediner Een succesvol ondernemer met een dikke villa gaat plotsklaps failliet. Zijn studerende zoon probeert de zaak te redden door als stroman op te treden, maar dat loopt spaak. Gevolg: deurwaarders en duizenden guldens schuld. Sindsdien spreken vader en zoon niet meermet elkaar, maar Margje Fikse bemiddelt. Nederland 1, 21.03 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden