Televisie

Actualiteiten..

Twee Vandaag Aandacht voor de Arnhemse rosse buurt in het Spijkerkwartier, die op de schop gaat. De seksexploitanten zijn naar de Raad van State gestapt, maar dat zal waarschijnlijk slechts tot uitstel van executie leiden. Waar moeten de honderden prostituees naartoe? Nederland 2, 17.58 uur.

Netwerk Wat zijn de gevolgen van de klimaatverandering voor de mens? Maandag reist staatssecretaris Van Geel naar Kuala Lumpur af om over het behoud van biodiversiteit te praten. Verder aandacht voor de geallieerde slachtoffers van de operatie Market Garden rond Arnhem in 1944. Binnenkort zijn gegevens van alle gesneuvelde soldaten op internet te vinden.

Nederland 1, 20.30 uur.

Muziek NPS Jazz Registratie van het concert dat zanger/saxofonist Femi Kuti en zijn band gaven op het afgelopen North Sea Jazz Festival. Femi Kuti is de zoon van de legendarische Nigeriaanse zanger/saxofonist Fela Kuti. Net als zijn vader vroeger deed in de jaren zeventig en tachtig, combineert hij Afrikaanse (Nigeriaanse) muziek en popmuziek.

Nederland 3, 23.45 uur.

Amusement Middag magazine Live optreden van de populaire Belgische meidengroep K3. Edith Mastenbroek, politicologe en PvdA-kandidaat voor het Europees Parlement, komt praten over de Amerikaanse verkiezingen.

Nederland 2, 17.05 uur.

Documentaire Zembla Liever failliet. Elk uur gaat in Nederland een bedrijf failliet. Personeel wordt ontslagen, schuldeisers kunnen hun geld vergeten. Bij meer dan de helft van alle faillissementen wordt fraude gepleegd. Justitie kijkt passief toe en de fraudeurs worden lachend rijk.

Nederland 3, 21.15 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden