Televisie

Informatief..

Je zal het maar hebben Over jongeren die lijden aan vervelende ziekten,die hun leven bepalen. Vandaag staat de huid centraal.Nederland 2, 21.45uur.

Leeg Nest De Surinaamse Angelique heeft het syndroom van Down. Toch wilze verhuizen naar een woongroep. Haar moeder heeft het er lastig mee.Nederland 1, 22.55 uur.

Adreline Vijf jongens moeten van justitie een training volgen om teleren omgaan met agressie. Nederland 2, 23.30 uur.

Infotainment

De wereld draait door Claudia de Breij ontvangt Sander Kaasjager,Nederlands beste gamer. Acteur Jeroen Willems praat over zijn tweedevoorstelling over Jacques Brel en advocaat Plasman komt vertellen over zijncliënten van de Hofstadgroep. Nederland 3, 19.00 uur.

Radar Aandacht voor de enorme stijging van de erfpacht. Gebruikengemeenten erfpacht om hun eigen kas te spekken? Volgens huiseigenaren inHaarlem lijkt het er wel op, maar hoe zit het landelijk? Nederland 2, 20.30uur.

16 Miljoen rechters Een rechtszaak wordt gereconstrueerd, inclusiefadvocaat en officier van justitie, met het publiek in de rol van derechter. Nederland 3, 21.05 uur.

Spoorloos Bart (39) groeide op bij adoptie-ouders en hij kan het heelgoed met ze vinden. Hij weet wie zijn biologische moeder is. Nu wil hij ookzijn vader vinden. Nederland 1, 21.05 uur.

Amusement

Keyzer & De Boer Nederlandse serie over een advocatenkantoor. Deaflevering werd geschreven door Karin van der Meer en geregisseerd doorAnne van der Linden. Nederland 1, 22.00 uur.

Sport

Holland Sport Wilfried de Jong en Matthijs van Nieuwkerk ontvangengasten, doen een quiz, en laten de gasten een rondje fietsen. Nederland 3,20.15 uur.

Voetbal Insite Onder leiding van Barbara Barend worden de laatsteontwikkelingen in het voetbal besproken. Te gast zijn Rafael van der Vaarten Khalid Boulahrouz. RTL 7, 20.30 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden