Televisie

Praatprogramma..

Het Elfde Uur Andries Knevel praat met Tweede-Kamerlid GeertWilders en met ex-Dolly Dot zangeres en presentatrice AngelaGroothuizen.

Nederland 1, 22.00 uur.

Informatief

De wonderbaarlijke planeet Zesdelige serie over de geboorteen ontwikkeling van de planeet Aarde. Deel 2: Sneeuwbal aarde:de eerste complexe levensvormen.

Nederland 1, 16.05 uur.

Netwerk Een reportage over de Amerikaanse oorlog tegen drugsin de jungle van Colombia, waar vele duizenden hectarencocaïne-plantages zijn. Na Afghanistan en Irak ontvangt Colombiade meeste militaire hulp van Amerika.

Nederland 1, 20.30 uur.

Hoe?Zo! Onder meer aandacht voor de melodie van populaireliedjes. Een liedje dat altijd maar in je hoofd blijft zittenwordt ook wel een oorwurm genoemd. Zo`n 95 procent van de mensenheeft weleens hinder van een oorwurm. Hoe krijg je zo`n liedjeuit je hoofd?

Nederland 1, 21.00 uur.

Amusement

Kroon jezelf tot koning - en begin je eigen land Vierdeaflevering van deze serie waarin de satiricus Danny Wallaceonderzoekt wat er allemaal bij komt kijken om je eigen land tebeginnen.

Nederland 3, 23.30 uur.

Documentaire

School voor tuig Britse documentaire serie overprobleemjongeren op een middelbare school.

Talpa, 21.30 uur.

Vergezicht Dagboek van een hoer: de Bulgaarse Véliana leeftvan de prostitutie in Nice, Frankrijk. Ze doet het vooral om haardochtertje in Bulgarije te onderhouden. Véliana behoort tot degroeiende groep Oost-Europese vrouwen die zich aan de Côted`Azur prostitueren.

Nederland 3, 00.05 uur.

Challenger: Go for launch Documentaire over de ramp met hetruimteveer Challenger, dat op 28 januari 1986 kort na de startontplofte. De hele bemanning kwam daarbij om het leven.

België 2, 0.20 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden