Televisie

Actualiteiten..

Sport

Studio Sport De huldiging van de olympische medaillewinnaars en beelden van de ontvangst op Paleis Noordeinde door koningin Beatrix. Nederland 2, 11.15 uur.

Amusement

RTL Boulevard Het commentatorenpanel bespreekt de nieuwe clip van George Michael. RTL 4, 18.30 uur.

Praatprogramma

Rond Kerk en Kroeg Nog nooit spraken ze samen in een programma over hun katholieke wortels, de broers Paul en Wiro Fagel. Paul is topkok en Wiro is abt in het Zundertse trappistenklooster. Twee uitersten in één familie . Nederland 1, 16.32 uur.

Jong Rebecca en Mirjam zijn allebei opgegroeid in een sekte. Al op jonge leeftijd zijn de twee zusjes afgesloten van de buitenwereld en opgenomen in een klooster in Velddriel. Ze zeggen te zijn gehersenspoeld, gestraft en misbruikt. . Nederland 2, 19.25 uur.

Slot Rottenberg Felix Rottenberg ontvangt voormalig lijsttrekker van Leefbaar Nederland Pim Fortuyn. Fortuyn ergerde zich aan het feit dat de oud-voorzitter van de PvdA programma's mag presenteren bij de NPS, terwijl Hans Kraaij bij de NOS het veld moest ruimen. 'Ik zal niet rusten voordat ze Rottenberg hebben ontslagen', zei hij. Nederland 3, 23.12 uur.

Kinderprogramma

Naar de brugklas De vierde aflevering over de overgang van groep 8 naar de brugklas. Sommige kinderen hebben moeite met afscheid nemen en willen groep 8 graag nog een keertje overdoen, maar er zijn er ook die een feestje bouwen. Nederland 3, 15.37 uur.

Documentaire

Sporen van Erasmus Ubi bene, ibi patria; waar het goed is, daar is mijn vaderland. Erasmus' concept van een verenigd Europa is vooral geestelijk en cultureel, terwijl de huidige eenheid vooral op economie is gestoeld. Nederland 1, 22.40 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden