Televisie

Netwerk Een portret van de man die namens Amerika de oorlog tegen Saddam Hoessein moet gaan leiden: Generaal Tommy Franks....

Amusement

De Liefde Schrijver en dichter Gerrit Komrij in gesprek met Hansje Bunschoten over lust en liefde. Eerst nog tamelijk nuchter over liefde in het algemeen, later over zijn eigen gevoelens. Nederland 1, 00.07 uur.

Documentaire

Vrije geluiden Documentaire Unforgettable over het leven van zanger en pianist Nat King Cole. Sommigen beweren dat hij als hij niet al zijn aandacht op het zingen had gericht, één van de grootste jazzpianisten van zijn tijd zou zijn geweest. Nederland 3, 11.00 uur.

Tegenlicht: Una storia Italiana De Italiaanse filmmaakster Anna Bucchetti, die nu negen jaar in Nederland woont, vraagt zich af waar het heen gaat met Italië. De normen en waarden die Berlusconi de afgelopen tien jaar de media instuurde, hebben Italië veranderd. De Italiaanse werkelijkheid heeft zich aangepast aan het beeld dat de media geschapen hebben. Nederland 3, 21.05 uur.

Informatief

Buitenhof Gesprek met minister van Sociale Zaken Aart Jan de Geus (CDA), die de nieuwe WAO gaat vormgeven. Verder een debat met binnen- en buitenstaanders over de perikelen binnen de PvdA als het gaat om politieke koers en leiderschap. Nederland 3, 12.08 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden