Televisie

Actualiteiten..

Amusement

Man bijt hond Op de lijn Lutjelollum - Limmel komt de equipevandaag aan in Ochten, waar het bestuur van eenplattelandsvrouwenvereniging wordt aangetroffen. Inzet is hetbezorgen van leuke avonden voor de vrouwen.

Nederland 1, 19.00 uur.

Ik vertrek Evert en Saskia van der Linden gaan samen met huntwee kinderen hun geluk beproeven in Zuid-Portugal. Ze beginneneen interieurwinkel in de Algarve. Er zijn genoeg potentiëleklanten, want er zijn duizenden mensen die in dit gebied eentweede huis hebben. Ervaring hebben ze niet en Portugees sprekenze evenmin. Nederland 2, 21.30 uur.

Sport

NOS Sportjournaal Aandacht voor tennis: de Australian Openen schaatsen, het EK kunstrijden in Lyon met de korte kür voorvrouwen. Nederland 2, 18.50 uur.

De Wedstrijden Samenvattingen van twee inhaalwedstrijden inde eredivisie: Sparta - NEC en AZ - ADO Den Haag.

Talpa, 23.05 uur.

Documentaire

Profiel Aanslagen zijn op het nippertje voorkomen door dearrestatie van verdachte leden van de Hofstadgroep, zegtjustitie. Het Openbaar Ministerie komt met hoge strafeisen, maarhet is de vraag of justitie wel zo`n sterke zaak heeft.

Nederland 1, 23.10 uur.

Hitlers Diplomaten Aan de hand van de carrières vanmedewerkers van het ministerie van buitenlandse zaken tijdens hetnazi-regime wordt geprobeerd een beeld te krijgen hoe hetministerie destijds werkte en welke rol individuele diplomatenspeelden.

Duitsland 1, 23.30 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden