Televisie

Informatief..

Terug op de werkvloer Commercieel directeur Reynier van Bommel, nazaatvan de oprichter van het familiebedrijf dat kwaliteitsschoenen maakt, gingtwee jaar geleden terug op de werkvloer. Vandaag keert hij terug om te zienwat er van zijn beloften terechtgekomen is. Nederland 3, 20.55 uur.

Actualiteiten

Netwerk De actualiteitenrubriek van de NCRV buigt zich over de vraag ofburgers bereid zijn vrijwilligerswerk te verrichten. In de Verenigde Statenis Make A Difference Day, dat vrijwilligerswerk promoot, een succes.

Nederland 1, 20.30 uur.

Muziek

Popquiz à gogo In deze eerste aflevering van een nieuwe serie testenvier Haagse muzikanten hun parate popkennis. Nederland 3, 19.55 uur.

Praatprogramma

Breek de week Minister voor Bestuurlijke vernieuwing Pechtold bij HarryMens. RTL 7, 23.15 uur.

Documentaire

Europa-Amerika: een onoverbrugbare kloof? Documentaire over de aanloopnaar de oorlog in Irak en de wig die deze dreef tussen een aantal Europeselanden en de VS. Onder anderen oud-minister van Buitenlandse Zaken ColinPowell en zijn Franse collega De Villepin geven hun visie op de gang vanzaken. Nederland 1, 23.20 uur.

The corporation Driedelige Canadese reeks over de invloed vanmultinationals op de burgerlijke samenleving. Door de structuur van grotebedrijven raakt het individu in de knel

Nederland 3, 23.50 uur.

Sport

Champions League Rechtstreeks verslag van het duel tussen Arsenal en Ajax in Londen. De voorbeschouwing begint om 20.00uur. Nederland 2, 20.40uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden