Televisie

Actualiteiten..

Netwerk Aan de vooravond van de wereldhandelstop in Cancun een reportage over het Franse verzet tegen genetisch gemanipuleerde gewassen. Interviews met onder anderen actieleider José Bové . Nederland 1, 20.30 uur.

Het Elfde Uur Kamerlid Camiel Eurlings (CDA) reageert op de speculaties over Jaap de Hoop Scheffer als secretaris-generaal van de NAVO. Verder een gesprek met Ine Voorham, directeur van de Leger des Heils Welzijns- en gezondheidszorg, over het sociaal-christelijke gezicht van het huidige kabinet. Nederland 1, 21.57 uur.

Sport

Studio Sport Een reportage over het voetbalproject van Feyenoord in Ghana. Wielrenster Leontien van Moorsel is te gast in de studio, en verder aandacht voor het Nederlands elftal, dat zich voorbereidt op het EK-kwalificatieduel tegen Tsjechië. Nederland 2, 22.45 uur.

Informatief

Soeterbeeck In de tweede uitzending van dit programma, waarin met een rooms-katholieke kijk wordt gedebatteerd over actuele ontwikkelingen in de samenleving, praten een theoloog en een COC'er over de katholieke kerk en het homohuwelijk. Nederland 1, 16.32 uur.

Amusement

RTL Boulevard Interviews met de hoofrolspelers van de filmreeks American Pie, waarvan deel 3 in première gaat. Supermodel Kate Moss nadert de dertig, en blijkt druk bezig haar schaapjes op het droge te krijgen. Ook aandacht voor de nieuwe uitdaging van acteur Cas Jansen: een Teleac-cursus. RTL 4, 18.30 uur.

Man bijt hond Een reportage over de veiligheid van het gasnet. Twee gaslekzoekers van elektriciteitsbedrijf Nuon controleren mogelijke lekken buitenshuis. Ook aandacht voor het 'bruggetje der zuchten'. Bewoners van zorgcentrum Het Spijk in Eefde hebben meer dan een jaar op een bruggetje moeten wachten dat, nu het er ligt, ongeschikt blijkt te zijn voor mensen in een rolstoel. Nederland 1, 19.00 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden