Televisie

Amusement..

Popquiz à gogo Eersteaflevering van een nieuwe reeks over popmuziek. Matthijs vanNieuwkerk en Leo Blokhuis testen de popkennis van vier dj`s vanRadio 2: Sjors Frohlich, Ron Stoeltie, Jeffrey Willems en BertHaandrikman. Nederland 3, 19.55 uur.

Kerstman bijt hond In deHaagse Schilderswijk wonen de meeste mensen die van weinig moetenleven. Voor Cor en An Mannee is het elk jaar een klus om allekerststallen in te richten. De heer Tuitman wil kerstman zijn enin Enter zoekt Ada Spoelder een kind voor de levende kerststal. Nederland 1 18.55 uur

Actualiteiten

Twee Vandaag Enige tijd voorde tsunami losbarstte, begon Floris Havelaar aan een wereldreisvan een half jaar. Hij zou zijn vriendin Claire Knight ontmoetenop Kho Phi Phi. Wat een idyllisch samenzijn moest worden, werdeen nachtmerrie. De tsunami sleurde Floris en Claire mee. Zeoverleefden de ramp en keren een jaar later terug. Nederland 2,17, 59 uur.

De wereld draait door Francisco van Jole praat metPatrick Lodiers over De Lama`s, met Winston Post over Parijs-Dakar en met Johannes van Dam over een boek van bijna tweekilo dat over eten gaat. Nederland 3, 19.00 uur.

Netwerk Tijs vanden Brink kijkt terug op 2005 en gaat langs personen en beeldendie de grote nieuwsgebeurtenissen van dit jaar een gezicht hebbengegeven. Nederland 1, 20.30 uur.

Profiel Ad Langebent werd welde terriër van het politieke interview genoemd. Nadat hij zijnloopbaan begon bij het Katholiek Nederlands Persbureau, dagbladhet Binnenhof en de Volkskrant trad hij in 1965 bij de KRO indienst als redacteur/verslaggever bij Brandpunt. Later werd hijcorrespondent van de KRO in Rome. Nederland 1, 22.45uur.

Informatief

Gerschtanowitz en Werner in Nederland WinstonGerschtanowitz bezoekt met Lingo-presentatrice Lucille Werner hetWaterloopbos in Flevoland om te zien hoe het geld van dePostcode Loterij door Natuurmonumenten gebruikt wordt. Nederland2, 20.00 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden